Haberler

Yat Alev Aldı, Denize Atlayan Baba-Oğul Şans Eseri Kurtuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Kuşadası ile Yunanistan'ın Samos Adası arasındaki uluslararası sularda giden motoryat alev alınca denize atlayan baba-oğulu yakındaki teknenin kaptanı kurtardı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesi ile Samos Adası arasındaki uluslararası sularda giden motoryat alev aldı. Yanan motoryattan denize atlayan baba- oğul, yakındaki teknenin kaptanı tarafından kurtarıldı.

TELSİZDEN ANONS GEÇTİ

Kuşadası ile Yunanistan'ın Samos Adası arasındaki uluslararası sulardan kapkara dumanların yükseldiği görüldü. Motoryatın alev aldığını fark eden yakındaki teknenin kaptanı Cüneyt Cebeci, "Tavşan Adası açıklarında bir tekne çok kötü yanıyor, yardıma ihtiyaç var" diye telsizden anons geçti.

Denizde Yat Alev Aldı, Denize Atlayan Baba-Oğul Şans Eseri Kurtuldu

BABA-OĞULU KURTARMAK İÇİN DENİZE İP ATILDI

Cebeci ile eşi, yanan motoryattan cep telefonu kamerasıyla görüntü alırken, 2 kişinin suda yüzdüğünü gördü. DHA muhabirine konuşan kaptan Cebeci, motoryattan denize atlayan 50 ve 20 yaşlarındaki baba- oğulu kurtarmak için denize ip attığını, ulaştığı ipi oğluna bağlayan babanın ise "Çok yoruldu, kulak atacak hali kalmadı" dediğini söyledi.

İsimleri öğrenilemeyen baba- oğul, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na teslim edildi.

Motoryatın cayır cayır yandığı andan kareler;

Denizde Yat Alev Aldı, Denize Atlayan Baba-Oğul Şans Eseri Kurtuldu

Denizde Yat Alev Aldı, Denize Atlayan Baba-Oğul Şans Eseri Kurtuldu

Denizde Yat Alev Aldı, Denize Atlayan Baba-Oğul Şans Eseri Kurtuldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Kuşadası Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

!!:

kardeşim saçma sapan konuşmayın ya chp kafası hala dünyanın en pahaı benzni bizde değil ! yurt dışında 8 lira 9 lira benzin mazot kulaktan duyma şeylerle boş teneke gibi tıngırdıyorsunuz !

Yanıtla106
isim:

hangi ülke çünkü benim hiç bir ülkede 7 euro 8 dolar 10 sterlin gibi benzin fiyatı görmedim

04
HERALDE:

Basit bir hesaplama yöntemi: asgari ücreti iki ülke içinde 1500 den hesapla farkı gör sonra konuş. . . . . almanya: 2, 29 €/1500 = 655 lt - türkiye: 6, 28 TL/1500 = 238 lt

03
HERALDE:

Milli gelir düzeyine göre hesaplanır!!! Dövizi çarparak bulunmaz. . .

02
trabzonlu:

Devletimizin yatı olanada ucuz mazot veriyor güya turizmi canlandırıyorlar ne türizmi adamlar kadınlarla adenizin ortasında alaem yapacak denlet ucuc yakıt verecek ayıptır yazıktır. O teknelerin fiyatı milyon euro o parayı veren yakıtınıda versin devlete baka zengini koruyor hakkımı helal etmiyorum size ozaman banada ucuz yakıt versin devlet bende ortopedik özürlüyüm özürlü arabam var asıl bizlere versinler

Yanıtla211
TRABZONLU:

Bu yazımı beğenmeyen e soruyorum sen hiç bir ayağın olmada bir gün yaşayabilirmisin ben 25 yıldır yaşıyorum ve yirmi yıldır ailemin geçimini sağlamak için sabah 8 akşam 5 devlet kurumunda işe gidip geliyorum bundanda hiç rahatsız olmuyorum . Kendime ait arabam var her yere kendim ve ailemle aracımla gidip geliyorum. O yattakiler gibi keyif yapmıyorum onlara ucuz yakıt verene kadar bizim gibi aracı olan özürlülere ucuz yakıt verin . Bizler daha iyi kıymetini biliriz.

02
demko:

Hellel kazanc olsaydi yanmazdi

Yanıtla91
ss:

kafamı buluyon iftiracı. helalse gunahlar boynuna

01
.:

herşeyi çok bildiğini sananlar. . . .

00
Uyuz Adam:

akape mahvetti ülkeyi.

Yanıtla44
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title