Haberler

Depremde Ölen Saadet Öğretmen ve Kızı da Keban'da Toprağa Verildi

Abone Ol

Van'da geçen pazar günü meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depreme Erciş İlçesi'nde yakalanan ve çöken evlerinin enkazından cesedi çıkarılan sınıf öğretmeni 30 yaşındaki Saadet Uçar ve kızı 4 yaşındaki Fatma Zeynep Uçar, memleketleri Elazığ'ın Keban İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.6 yıl önce Van'ın Erciş İlçesi'ndeki Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'na atanan, ardından bu yıl Erciş Fevzi Çakmak YİBO'da sınıf öğretmeni olarak görev yapmaya devam eden Elazığlı sınıf öğretmeni 30 yaşındaki Saadet Uçar ve kızı 4 yaşındaki Fatma Zeynep Uçar da depremde çöken Kışla Mahallesi'nde oturdukları evin enkazı altında can verdi.

Van'da geçen pazar günü meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depreme Erciş İlçesi'nde yakalanan ve çöken evlerinin enkazından cesedi çıkarılan sınıf öğretmeni 30 yaşındaki Saadet Uçar ve kızı 4 yaşındaki Fatma Zeynep Uçar, memleketleri Elazığ'ın Keban İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

6 yıl önce Van'ın Erciş İlçesi'ndeki Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'na atanan, ardından bu yıl Erciş Fevzi Çakmak YİBO'da sınıf öğretmeni olarak görev yapmaya devam eden Elazığlı sınıf öğretmeni 30 yaşındaki Saadet Uçar ve kızı 4 yaşındaki Fatma Zeynep Uçar da depremde çöken Kışla Mahallesi'nde oturdukları evin enkazı altında can verdi. Saadet öğretmen ve kızı Fatma Zeynep Uçar'ın cenazeleri bugün memleketleri Elazığ'ın Keban İlçesi'nde ağıt ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Türkan Rüzgar, son kez kızı Saadet ve torunu Fatma Zeynep'i görmek istedi ancak fenalaşınca ambulansta tedavi altına alındı.

Değirmenbaşı Camii'nde, İlçe Müftüsü Ahmet Şamil Ok'un kıldırdığı cenaze namazına Saadet Uçar'ın eşi Cemal Uçar, ailesi ve yakınları ile Kaymakam Ahmet Arık, Milli Eğitim Müdürü Bahri Taş, Emniyet Müdürü Sami Tanrıverdi ile çok sayıda kişi katıldı.

ŞG,GY(GG/SS) - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title