Haberler

İzmir'deki depremin şiddeti işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem anı, Bayraklı ilçesindeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, binanın sallanmaya başlamasıyla çalışanların çığlıkları ve panikle koşuşturması yer alıyor.

Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem anı, Bayraklı ilçesindeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

30 Ekim'de Türkiye saati ile 14.51'de meydana gelen deprem, ilk hesaplamalara göre 15,68 saniye sürdü. Depremin şiddeti, Mansuroğlu Mahallesi'ndeki bir reklam ajansının güvenlik kameralarına yansıdı.

ÇALIŞANLAR PANİKLE KAÇIYOR

Görüntülerde, binanın sallanmaya başlamasıyla çalışanların çığlıkları ve panikle koşuşturması yer alıyor. Masaların hareketlenmesine ve dolaplardaki eşyaların dökülmesine neden olan deprem anında bir kedinin de kaçmaya çalışması dikkati çekiyor.

Kaynak: AA / Güncel

Seferihisar Ege Denizi Bayraklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Büşra:

Zulüm ebediyyen sürmeyecek. Doğru yol Allah''ın yoludur. Depremleri Fay yapmaz, ALLAH SARSAR. O intikam alanların en hayırlısıdır. Diriden ÖLÜ, Ölüden DİRİ çıkarır. Birbirinizin malını haksız yemeyin. Kiminiz kiminizi köleleştirmesin.

Yanıtla85
....:

Dakika 1. 25 de içeceğini almak için geri geldi.

Yanıtla26
Önemsiz Şeyler:

Çok merak ediyorum tam olarak nerenle izliyorsun! İki tane geri dönüş biri erkek yapıyor diğer kadın; erkek elindeki sigarayı söndürüyor, kadın ise telefon ve çantasını alıyor. İçeçek alanı göremedim!

05
adaletsizadalet:

6. 6 değil 7. 0 !!!!!

Yanıtla25
Murat b:

Ne kadar aciz yaratıklarız. Çok korkutucu Allah yaşatmasın.

Yanıtla15
Fatihin fedaisi:

Deprem esnasında kaçamazsın manyetik olarak çekim kuvveti oluşturuyor olduğun yerde kalıyorsun o kaçanlar bina yıkılsaydı alt katlara inene kadar zaten binanın enkazında kalırlardı en güzeli kolonlara yakın bir masa yada koruyucu bir dolabin yanında durmak. .

Yanıtla12
XXXOKTAY35:

bu depremin büyüklüğü 6, 6 değil en az 6, 9 yada 7, 2 çok korkunç bir uğultu oldu evim en üst kat kaçma şansımızda yoktu size o uğultuyu o gürültüyü o anı kelimelerle anlatamam ALLAH kimseye yaşatmasın hayattaki en korkunç doğa olayı

Yanıtla03
vatandaş:

rasathane mal sen akıllı 7. 2 yi yaşasaydın kesin 8. 2 derdin

40
deprem hk.:

Arkadaşlar tavsiyem eğer alt tarafta bir dükkanda değilseniz kaçmaya çalışmayın. O sırada bina yıkılırsa büyük sıkıntı olur. Sağlam iki eşya arasında (önceden planını yapın) mümkünse oraya su, düdük, fener gibi malzemeler koyun. Her odada el fener, düdük olsun deprem anında alıp sonrasına yaşam üçgenine geçip cenin pozisyonu alabilirsiniz.

Yanıtla01
Vatandaş:

Deprem anına kaçanlar çok korkup stres yapanlar, durumun farkında olanlar direk masanın altına giriyorlar ki doğru olan budur. Yaşam üçgeninin oluşması için bir masanın altına girip sarsıntının bitmesini beklemek gerekir. Farkındalık hayat kurtarır arkadaşlar. Çok geçmiş olsun İzmir !

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title