Haberler

Derecik'te 'Köyümüzün Parlayan Yıldızları' Projesi Başarıları Ödüllendiriliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Hakkari'nin Derecik ilçesinde, gençlik merkezinin yürüttüğü proje ile köy okullarındaki başarılı öğrenciler ödüllendiriliyor. Proje, çocukların bilim, spor, kültür ve sanat alanındaki yeteneklerini geliştirmek ve başarılı olanları desteklemek amacıyla etkinlikler düzenliyor.

Hakkari'nin Derecik ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki gençlik merkezince yürütülen "Köyümüzün Parlayan Yıldızları" projesi kapsamında köy okullarındaki başarılı öğrenciler ödüllendiriliyor.

Gençlik Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, ilçedeki çocukların bilim, spor, kültür ve sanat alanlarında yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve başarılı olanların ödüllendirilmesi amacıyla uygulanan proje devam ediyor.

Merkez bünyesinde görevli personel ile gönüllü gençler, köy okullarını ziyaret ederek yaptıkları etkinliklerle çocukların yeteneklerini sergilemesini sağlıyor.

Etkinliklerde başarılı olan öğrencilere ayakkabı, forma, kitap seti, kıyafet ve kırtasiye malzemesi hediye ediliyor.

Bu kapsamda 10 köyde kültür ve sanat alanında düzenlenen etkinliklerde en başarılı öğrenci olan Ağaçlı Köyü İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Maşite Vural'a ayakkabı, mont ve kazak hediye edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kültür Sanat Gençlik Derecik hakkari Eğitim Güncel Spor Eğitim Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title