Haberler

Dervişoğlu: Kaseti Çıkaranlar Aileleriyle Seyretsin

Abone Ol

MHP İzmir Milletvekili Adayı Müsavat Dervişoğlu, "O ahlaksız kasetleri kimler çektiyse otursun aileleri ile birlikte seyretsin" dedi.

MHP İzmir Milletvekili Adayı Müsavat Dervişoğlu, partiye yönelik ortaya çıkan ve 4 tanınmış ismin istifasına neden olan kasetlerle ilgili "O ahlaksız kasetleri kimler çektiyse otursun aileleri ile birlikte seyretsin" dedi. Partinin İzmir il binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP İzmir 1'inci Bölge 3'üncü sıra Milletvekili Adayı Müsavat Dervişoğlu, kaset skandallarına değindi. MHP'nin hedef tahtasına konduğunu anlatan Dervişoğlu, "O ahlaksız kasetleri kimler çektiyse otursun aileleri ile birlikte seyretsin. Bizim terbiyemiz o kabil şeylerle uğraşmaya müsait değil. Bu soruya cevap verirken bile zorlanıyorum. Adam tehdit göndermiş, 'Buzdağının üstü görünüyor' diyor. Ellerinde ne varsa zaman kaybetmeden, ayın 18'ini beklemeden açıklasınlar. Şantaj ve tehdide pabuç bırakacak bir camia olmadığımızı herkes biliyor. Bir de Titanic var. Buzdağına çarpmış gemiye benzerler. Boş yere kendilerini telef ettirmesinler" diye konuştu.

GEREKİRSE ATIMIZI UÇURUMA SÜRERİZ

Siyasetçinin özel yaşamının yatak odasının eşiğinde başladığını ancak, bu eşiğin aşıldığını kaydeden Dervişoğlu, şöyle devam etti: "Ne yapacaklarını zannediyorlar? MHP'nin içini CHP gibi dizayn edeceklerini mi zannediyorlar? Onlara Türk milliyetçilerinin kim olduğunu hatırlatma mecburiyetindeyiz. Gerekirse atımızı uçuruma süreriz, şerefsiz bir suç işlersek oklanmaya rıza gösteririz. Şerefli suç işlediğimizde de Türk töresine uygun şekilde kendi yayımızın kirişinde boğulmaya razı oluruz. "

"AMERİKA'DAKİLER DE İYİ BİLSİN"

Bu kasetleri ortaya çıkaranların beslendikleri yerleri bildiklerini, hesap soracaklarını anlatan Dervişoğlu, tehdit içerikli mesajlarda Oktay Vural'ın geçici genel başkan yapılması konusundaki ifadelere yönelik şunları söyledi: "Bahsedilen MHP Genel Başkanlığı, bahsedilen kişi MHP Grup Başkan Vekili. Oktay Bey'in söylediklerinden herhalde rahatsız olmuş olacaklar ki bu çamuru ona da bulaştırıyorlar. Bizi susturmak istiyorlar. Boynumuzu veririz, sesimizi kesmeyiz. Dost düşman bunu iyi bilsin. Amerika'dakiler de, ABD de iyi bilsin. Neticede biz beşeriz, şaşarız, kusurlarımız kabahatlerimiz olabilir. İnsanın özel ilişkilerinde, aile hayatında da bunlara rastlamak mümkündür. Müslümanın görevi birbirinin ayıbını saklamaktır. Bunlar hangi dine mensuptur?"

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title