Haberler

Destici; 'Başbakan Buyur, Hakkari'ye Cizre'ye Git'

Abone Ol

Bbp Genel Başkanı Mustafa Destici, Kayseri'de yaptıağı konuşmada, "Başbakan muhalefete Sivas'tan öteye geçemezsiniz dedi.

Bbp Genel Başkanı Mustafa Destici, Kayseri'de yaptıağı konuşmada, "Başbakan muhalefete Sivas'tan öteye geçemezsiniz dedi. Buyur sayın başbakan, Hakkari'ye Cizre'ye git. Bergama'da mitingi herkes yapar. Buyur, Hakkari, Şırnak, Cizre, Şırnak'a. Orada PKK'nın paçavra, bayrağı dalgalanıyor. Sen hala başbakanım diye geziyorsun. Buyur oraya git" dedi.

Cumhuriyet meydanındaki miting öncesi Kayserili şehit astsubay Onur Sönmez'in evini ziyaret ederek taziyede bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici daha sonra sözlerine "Kahramanca PKK terör örgütünün 21 yüzyıl eşkıya sürülerine karşı mücadele eden güvenlik güçlerimize rabbimden yardım niyaz ediyorum" diyerek başladı. BBP Genel Başkanı Destici daha sonra şunları söyledi:

"Ülkemizin gerçekten seçimden öncede öncelik sorunları var. Bu problemlerin başında terör problemi gelmektedir. Her gün maalesef kanlı terör örgütü askerlerimizi şehit etmektedir. Bunlar yol haritalarını kendi entelektüelleriyle oluşturmuyorlar. Batının emperyalist küresel güçlerin ellerine verdikleri yol haritası ile yürüyorlar. 30 yıldan beri ülkeyi yönetenler PKK belasından kurtarmadılar. AKP hükümetleri de 13 yılda tek başına iktidar olmalarına rağmen bu dönemde isteselerdi 13 kez bitirirlerdi, ama bitirmediler. Başbakan muhalefete Sivas'tan öteye geçemezsiniz dediler. Buyrun sayın başbakan, Hakkari'ye Cizre'ye. Bergama'da mitingi herkes yapar. Buyur, Hakkari, Şırnak, Cizre, Şırnak'a. Orada PKK'nın paçavra, bayrağı dalgalanıyor. Sen hala başbakanım diye geziyorsun. Buyur oraya git."

Ankara'daki canlı bomba olayına da değinen Destici sözlerini şöyle tamamladı:

"Ankara göbeğinde iki canlı bomba kendisini patlattı. 100'den fazla insanımız öldü. 200'den fazla yaralı var. Netice açık ihmal var olduğunu milletimiz gördü. Kim görmedi devleti yönetenler, hükümet edenler, zafiyet ve ihmal olmadığını milletin gözünün içine baka baka haya etmeden söylediler. Aslında sorumluluk siyasilerde, başbakanda ve bakanlarda idi. Ama, memurlara kestiler."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Hakkari Cizre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title