Haberler

Çorlu'da, 25 Kişinin Can Verdiği Tren Kazasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Çorlu'da 25 kişinin öldüğü, 340 kişinin yaralandığı tren faciasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Trenin çukura düşme anında, makinistin oturduğu koltuktan sıçrayıp kafasının tavana çarpması kameraya yansıdı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, 25 kişinin öldüğü, 340 kişinin yaralandığı tren faciasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Trenin çukura düşme anında, makinist Halil Altınkaya'nın oturduğu koltuktan sıçrayıp kafasının tavana çarpması kokpit kamerasının görüntülerine yansıdı.

25 KİŞİNİN CAN VERDİĞİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar köyü yakınlarında 8 Temmuz'da meydana gelen tren kazasında beş vagonun devrilmesi sonucu 25 kişi hayatını kaybetmiş, 300'den fazla kişi de yaralanmıştı. Türkiye'yi yasa boğan kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Çorlu'da, 25 Kişinin Can Verdiği Tren Kazasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

MAKİNİST KOLTUKTAN SIÇRAYIP KAFASINI TAVANA ÇARPIYOR

Kokpit kamerasının görüntülerine göre ise çukura düşme anında makinist Halil Altınkaya oturduğu koltuktan sıçrayıp kafasını tavana çarpıyor. İkinci makinist Suat Şahin ise düşüyor. Makinistler treni durdurduktan sonra kokpitten çıkarak yardıma gidiyor.

Tren durunca sağ kurtulan yolcular yola inerken, tren personeli ve diğer yolcularsa devrilen vagonlardakileri kurtarmaya çalışıyor.

Olay yerinden görüntüler;

Çorlu'da, 25 Kişinin Can Verdiği Tren Kazasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Çorlu'da, 25 Kişinin Can Verdiği Tren Kazasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Çorlu'da, 25 Kişinin Can Verdiği Tren Kazasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Çorlu'da, 25 Kişinin Can Verdiği Tren Kazasının Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorlu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

Wwwww:

Bunu yapan yandaş firmaya okutun

Yanıtla121
muktedir..:

Aaaa yandaşa candaşa kandaşa laf yok. . onlar muassır medeniyet seviyesine ulaştıracaklar memleketi. .

519
Siradan bir vatandas:

Ya birtürlü anlamiyorum. Baz yorumlara bakiyorum her seyden hükümet sorumlu. Gökten tas inse onuda hükümeti sorumlu tutarlar. Sanki böyle seyler dünyanin Baska yerinde olmuyormus gibi. Yav kardesim begenmiyorsan rahat edemiyorsan Al bavulunu gut nereye gideceksen. Hepinizde vatan hükümet hainligi yapmaya. Ama ist bei vatanimi hümetin parasi yemeye geldimi ilk siraya girenler bunlar olur. Nefret ediyorum böyle insanlari. Kedilerini nur vom biliyorum sanirlar, gercege baktimmi bunlar ancak lafla peynir gemisi yürütmeye calisin.

Yanıtla156
EN ÖN SIRADAN BİR VATANDAŞ:

Ulan keko dünyanın başka yerinde ilgili bakan aynı gün istifa ediyor özür dileniyor gereken yapılıyor yargılama başlıyor! allahın beyinsizi düşün bakalım bizde neler oldu?

06
Klasik:

Sayın ileri zekalı siradan bir vatandas zaten problem bu ya, akıllı insanlar gidiyor bkz : cüneyt özdemir youtube göç yolları serisi, 140journas seküler göç. Atilla yeşilada bir ara 2015 - 2018 arasında 35bin yazılım uzmanının yurt dışına gittiğini söylemişti. Tabi sen daha iyisini bilirsin çok bariz belli söylediklerinden.

04
Akıl:

İşi ehline vermezsen böyle olur.Allah c c adildir işini iyi yapanı mükafatlandırır, hile katıp fitne sokanı da cezalandırır...

Yanıtla015
kurtuluş:

nne alaka trenin içindekilerin günahı neydi

11
Doğrucu vatandaş:

Normal bir insanın öndeki aracın durumuna tepki verme süresi en az 3 saniyedir. Önündeki yolun durumunu görse bile makinistin buna tepki vermesi ve yüzlerce ton ağırlığındaki dev makineyi olaydan önce durdurması imkansızdır. Burada asıl suçlu yol denetçilerinindir. Dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun tren yolları periyodik olarak denetlenir ve varsa bir olumsuzluk hemen ilgili ekiplere bildirilir. Buradaki olayda tam bir ihmal var, o kesin.

Yanıtla013
Aaa:

En alt kademeden en ust kademeye kadar yoneticiler suclu

Yanıtla011
arz che:

hiç bir şey yapılayacak olmayacak. herkesin canı yanmadıkça bu yöneticiler değişmez. bizim millet tokadı yemeden akıllanmaz.

Yanıtla011
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title