Haberler

Eski eşini öldürüp intihara kalkışmıştı! Kan donduran cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'da Muhammet K, sokak ortasında eski eşi Esma Nur K'yi öldürüp intihara kalkışmıştı. Çiftin daha önce iki kez boşandığı öğrenilirken cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Konya'da Muhammet K.'nin (26) sokak ortasında Esma Nur K'yi (22) öldürüp, intihara kalkışması olayının ayrıntıları ortaya çıktı. Camcılık yapan Muhammet K'nin ev kadını Esma Nur K. ile 4 yıl önce evlendiği, aradan geçen süreçte boşanıp tekrar evlendikleri ortaya çıktı.

2 KEZ BOŞANMIŞLAR

Çiftin en son 20 Kasım günü anlaşmalı boşandıkları ve mahkeme kararı tebliğ edilmediği için de Esma Nur K'nin henüz soyadını değiştirmediği belirtildi. Ayrı yaşayan çiftin aynı mahallede oturdukları belirlendi.

Eski eşini öldürüp intihara kalkışmıştı! Kan donduran cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olay anı ise güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Görüntülerde birlikte yürüyen Muhammet K. ve Esma Nur K. ara sokağa giriyor. Ancak kısa bir süre sonra tekrar aynı sokağa gelip konuşmaya devam ediyor. Bu sırada Muhammet K. tabancasını çıkartıp Esma Nur K'yi başından vuruyor. Zanlı yere yığılan kadının yanına gelip ikinci kez ateş ettikten sonra tabancayı başına doğrultup intihara kalkışıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esma Nur Konya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

..:

Bitin artik yaa bitin.Kendine guvensiz ezik çapsiz erkek musvetteleri.Kendini vur işte dunya bir pislikten daha kurtulsun kadinla işin ne.Adam olsaydin iki kez bosamazdi seni zaten.Kesin ikinci evlenmede de boyle tehdite korkuyla evlendi kadin.Allahin belalalri

Yanıtla107
FATİH:

Buradan beni okuyan her kimsen iyi dinle. . . Herhangi bir meselen varsa muhatabınla mutlaka konuş mutlaka. . . Konuşmazsan bu patlama etkisi yapar. Yakınlarınızda varsa bu tarz sıkıntıları olanlar mutlaka konuşun onlarla onları kesinlikle yalnız bırakmayın. . . İkincisi silah taşımayın bulundurmayın kesinlikle. . . . Anlık patlamayla yakıp viran eyledi herşeyi. . .

Yanıtla28
CEVAP:

İYİKİ SÖYLEDİN YA SAĞOL

01
KİM ENGEL OLACAK:

Yok ayağına elektronik kelepçe ,yok tazyik hapsi ,yok evden uzaklaştırma ,yok nafaka hapsi bunların hiç birisi kadın cinayetlerini engellemez. Boşanınca kadının kocayla hiç bir bağı kalmamalı sonsuz nafaka, tazminatlar , kadının sadece esas alınan beyanına göre kocanın evden aylarca atılması ,tazyik hapislerine atılması, sonsuz nafaka ödeyen babalar bir ay ödeyemezse nafaka hapsine girmesi engellenerek erkeklerin cinnet geçirmeleri önlenir . Kadem, kades, mor çatı, siginma evleri ,aile bakanı, kolluk güçleri ve adliyedeki kadın iligili kadın büroları, barolar kadını özgürleştirme kılıfı adı altında erkekleri dünyada ölüme terk ediyor kaybedecek bir kalmadığını bilen baba zaten ölmüş bari beni bu hale getiren kadınında öldüreyim diyor. Yanı suçlu erkek veya kadın değil cinayetlere zemin oluşturan bu istanbul sozlesmesi ve boşanma davası sürecinde yaşananlar tüm kadın cinayetleri aynı sebebten oluyor

Yanıtla14
?:

görevli veya yetkili değilsen silahla ne işin olur? potansiyel suçlu adayı işte. böyle vicdansızlardan uzak durun.

Yanıtla14
Kars 36:

Olmuyorsa zorlamayın böyle daha mı iyi oldu ? Herkes kendi yoluna baksın. Hastalık gibi insanların yakasını bırakmıyorsunuz. Evlilik kadar boşanmakta hâk. Ayrılırken bile güzellikle ayrılın. Acı bi tablo her zamanki gibi. !!! !

Yanıtla05
SEN ADAMSAN BEN DEGILIM:

BU ADAMLIKSA BEN ADAM DEGILIM KARDESIM. SIK KAFANA DEFOL GIT BU HAYATTAN. BİR BASKASININ HAYATINI ELINDEN ALMA LUKSUNU SANA KIM VERDI EY MAHLUK. O KIZA YAZIK DEGILMI HASTA OLMAYAYIM DIYE MASKE ILE GEZIYOR CANINI SEVMESE SENIN GIBI MASKESIZ GEZER. ELLERİN KIRILSIN ÖLME YAŞA YAŞADA SURATINA TÜKÜRME FIRSATIMIZ OLSUN. HAPİSTE YAVAŞ YAVAŞ ÇÜRÜ

Yanıtla04
bilgin:

iyileştirsinler. sonrada onuda öldürsünler. en iyisi bu.

00
Yazık:

Kendi kafana sıkıp bıraksaydın kadından ne istedin cani herif inşallah sağ kalırsın da hapislerde sürünürsün ölene kadar.

Yanıtla03
Alanyolu045:

Allah Islah etsin böylelerini, Allah hep iyilerle karşılaştırsın bizi çoluk çocuğumuzu, sen besle büyüt belli bir yaşa getir sonrada çıksın biri öldürsün. ALLAH KORUSUN

Yanıtla02
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title