Haberler

Dha Yurt Bülteni - 17

Abone Ol

Elazığ'da çatışma: 1 asker yaralıELAZIĞ'ın Arıcak ile Palu ilçeleri arasındaki Görese dağlarında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş yaralandı.

Elazığ'da çatışma: 1 asker yaralı

ELAZIĞ'ın Arıcak ile Palu ilçeleri arasındaki Görese dağlarında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş yaralandı.

Arıcak ve Palu ilçeleri arsında bulunan Görese dağlarında operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerine, akşam saatlerinde bir grup PKK'lı terörist tarafından ateş açıldı. Açılan ilk ateşte, 1 uzman çavuş yaralandı. Yaralı uzman çavuş, helikopterle bölgeden alınarak, Diyarbakır'a götürüldü.

Kısa süreli çatışmanın ardından PKK'lı teröristler karanlıktan da faydalanarak kaçtı. Bölgeye takviye birlikler sevk edilirken, havadan helikopterlerin de destek verdiği operasyonların sürdüğü belirtildi.

Haber: Şahismail GEZİCİ / ELAZIĞ,

================================

İnşaatın 5'inci katından düşen işçi 5 saat kurtarılmayı bekledi

ADANA'da çalıştığı inşaatın 5'inci katından düşerek ağır yaralanan 52 yaşındaki Halil İbrahim Dönmez, 5 saat boyunca kurtarılmayı bekledi. Evine dönmeyince aramaya çıkan yakınları Dönmez'i çalıştığı inşaatın bodrum katında yaralı olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Dönmez'in vücudunda ve kafatasında kırık olduğu bildirildi.

Merkez Seyhan ilçesinin Yeşilyurt mahallesinde oturan Halil İbrahim Dönmez, sabah saat 07.30 sıralarında Kurtuluş mahallesinde çalıştığı inşaata gitmek için evden çıktı. Dönmez mesai bitimi üzerini değiştirmek isterken bir anlık dikkatsizliği sonucu 18 metre yüksekliğindeki 5'inci kattan düşerek yaralandı. Dönmez'in düştüğünü kimse fark etmezken şantiye bekçisi de inşaatın girişini kapattı.

Halil İbrahim Dönmez'in eve gelmemesi üzerine endişelenen yakınları, polis merkezine giderek 'kayıp' başvurusunda bulundu, ardından da aramaya çıktı. Dönmez'in gidebileceği yerleri ve arkadaşlarını arayan yakınları, son olarak kıyafetini değiştirirken görüldüğünü öğrendi. Bunun üzerine çalıştığı inşaata giden yakınları Dönmez'in motosikletini görünce, şantiye bekçisi ile içeri girip aramaya başladı. Katlarda yapılan aramadan sonra bodrum kattan gelen iniltiler üzerine aşağıya inen yakınları, Halil İbrahim Dönmez'i yaralı halde buldular.

Halil İbrahim Dönmez, olay yerine çağrılan ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda ve kafatasında kırık olduğu belirlenen Halil İbrahim Dönmez'in hayati tehlikesi sürüyor. Yakınları kontrol etmeden inşaatın girişini kapatan şantiye bekçisine tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-İnşaat çukurunda bulunan Halil İbrahim Dönmez'e ambulansta müdahale edilmesi

Dönmez'in yakınlarının olayı anlatması

Yaralı Halil İbrahim Dönmez'in yakınlarının bekçi ile tartışması

Halil İbrahim Dönmez'in hastaneye getirilmesi

Hastane girişi ve acil servisten görüntü

İnşaattan görüntü

Halil İbrahim Dönmez'in motosikleti

Süre: 1.45" Boyut: 197 mb

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI / ADANA,

======================================

Balıkesir'de yakalanan 30 göçmen kaçakçısı tutuklandı

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde, polisin düzenlediği operasyonda yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmeye çalışan 87 göçmen ile kaçak geçişe aracılık ettikleri belirlenen 30 organizatör yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 30 organizatörden 27'si tutuklandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Ayvalık Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti Grup Amirliği ekipleri,  İzmir ve Ayvalık'ta düzenledikleri operasyonda, 27'si çocuk 87 göçmeni yasadışı yollardan Yunanistan'ın midilli Adası'na geçmeye hazırlanırken yakaladı. Göçmenleri kaçak yollarla Yunanistan'a götürecek olduğu belirlenen 30 organizatör de yapılan operasyonda yakalanarak ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Gözaltına alınan zanlılara ait 2 sürat teknesine el konulurken, ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda da 2 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek ele geçirildi. Çok sayıda can yeleği ile yakalanan 87 göçmen Balıkesir Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilirken, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 30 organizatörden 27'si tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

Göçmenlerden görüntü

Polis ekiplerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Kadri KAYA / AYVALIK(Balıkesir),

==========================================

FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü tutuklandı

AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde, FETÖ/PDY soruşturmasında aranan 3'üncü sınıf eski emniyet müdürü Bahri Durabay, polisin yaptığı kimlik denetiminde yakalanıp tutuklandı.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Karabük Ağır Ceza Mahkemesi tarafından arandığı tespit edilen Bahri Durabay, bugün akşam saatlerinde Ortaklar Mahallesi'nde, polisin yol denetiminde yakalandı. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü'nde 3'üncü sınıf emniyet müdürü olarak görev yaparken çıkarılan kanun hükmünde kararnameyle açığa alındığı belirtilen Durabay, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Germencik Adliyesi'nde Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) ile ifade verdikten sonra tutuklandı.

Haber: Burhan CEYHAN / GERMENCİK(Aydın),

=========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Dönmez Elazığ Palu PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title