Haberler

Diksiyon Kursunu Tamamlayan 70 Kişiye Sertifika

Güncelleme:
Abone Ol

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi'nde İş-Kur ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 'Diksiyon Kursu'nda başarılı olanlar için sertifika töreni düzenlendi.

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi'nde İş-Kur ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 'Diksiyon Kursu'nda başarılı olanlar için sertifika töreni düzenlendi. Gençlik Merkezi'nde düzenlenen törene; Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, İş-Kur İl Müdürü Necdet Karasevda, bürokratlar ile kursiyerler katıldı. Merkezde verilen diksiyon kursunda başarılı olan Feysal İnci'nin okuduğu şiirle başlayan programda konuşan Vali Celalettin Güvenç, Değişimi iyi okumak, gelişimi iyi izlemek, geleceği iyi planlamak ve iyi vizyon sahibi olmak lazımdır. Bunların yapılmaması durumunda ne toplum olarak ne de birey olarak geleceğin dünyasında var olabileceğiz dedi.

KURSU TAMAMLAYANLAR ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞABİLECEK

Vali Güvenç, diksiyon eğitimi alan gençlerin çağrı merkezlerinde istihdam edileceğini de belirtti. Güvenç, Bu kurslara katılarak diksiyonunu geliştirenler günümüzün gözde mesleklerinden biri olan çağrı merkezlerinde çalışma şansını rahatlıkla yakalayabilecek. Bu noktada da gençlerimizin çağrı merkezlerinde istihdamı noktasında çalışacağız diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından diksiyon kursunda başarılı olan 70 kursiyerin sertifikaları verildi. Sertifikalarını alan kursiyerler ise aldıkları eğitim sayesinde yöresel şiveyle konuşmaktan kurtulduklarını ve bu sayede iş bulacak olmanın mutluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Güvenç Yenişehir Şanlıurfa Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title