Haberler

Dinar'da otobüs duraklarında kitaplık oluşturuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Fatih Mahallesi Muhtarı Barış Uslu tarafından otobüs duraklarına öğrenciler ve vatandaşların kullanması için kitaplık kuruldu. Uslu, yaptığı açıklamada, 'Çocuklarımızı ve mahalle sakinlerini okumaya teşvik etmek amacıyla 'Okuduğunu Getir, Okumadığını Götür' sloganıyla duraklara yaptığımız kitaplıklar ilgi gördü. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz.' ifadesini kullandı. Şuhut'ta arazide çıkan yangın söndürüldü. Şuhut ilçesinde çıkan arazi yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Paşacık köyünde arazide henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Dinar'da otobüs duraklarında kitaplık oluşturuldu.

Fatih Mahallesi Muhtarı Barış Uslu tarafından otobüs duraklarına öğrenciler ve vatandaşların kullanması için kitaplık kurdu.

Uslu, yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızı ve mahalle sakinlerini okumaya teşvik etmek amacıyla 'Okuduğunu Getir, Okumadığını Götür' sloganıyla duraklara yaptığımız kitaplıklar ilgi gördü. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Şuhut'ta arazide çıkan yangın söndürüldü

Şuhut ilçesinde çıkan arazi yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Paşacık köyünde arazide henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Haberler İtfaiye Güncel Çevre Yaşam Getir Fatih Şuhut Çevre Yerel Haberler Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title