Haberler

DİSK Gıda-İş Sendikası, hastane yemekhane işçilerinin taleplerini duyurmak için eylem yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

DİSK Gıda-İş Sendikası üyeleri, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılan eylemde, hastane yemekhane işçilerinin taleplerini dile getirdi. Eylemde maaşların yükseltilmesi, kadrolu ve güvenceli çalışma ortamı, gelirde ve vergide adalet istendi.

(İSTANBUL)- Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Gıda-İş Sendikası, hastane yemekhane işçilerinin taleplerini duyurmak için Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde eylem yaptı. "Hastane işçisi köle değildir" ve "İnsanca ücret istiyoruz" sloganlarının atıldığı eylemde; maaşların yükseltilmesi, kadrolu ve güvenceli çalışma ortamı, gelirde ve vergide adalet istendi.

Kocaeli Darıca'da bulunan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde DİSK Gıda-İş Sendikası üyeleri, yemekhane işçilerinin talepleri için eylem yaptı. "Hastane işçisi köle değildir" ve "İnsanca ücret istiyoruz" sloganlarının atıldığı eylemde yapılan açıklamada; maaşların yükseltilmesi, maaş promosyonları, kadrolu ve güvenceli çalışma ortamı, emeğin tam karşılığı, gelirde ve vergide adalet talepleri dile getirildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Ekonomi Güncel Farabi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title