Haberler

Disney Channel, Eğlendirirken Öğretiyor

Güncelleme:
Abone Ol

"Eğlenirken Öğrenelim" kuşağında minikler, sevilen Disney karakterlerinin maceralarını konu alan programlar ile, aile bağları, arkadaşlık ve doğa sevgisi gibi kavramları öğreniyor.

Disney Channel'ın yepyeni "Eğlenirken Öğrenelim" kuşağında minikler, sevilen Disney karakterlerinin maceralarını konu alan programlar ile, aile bağları, arkadaşlık ve doğa sevgisi gibi kavramları öğreniyor. "Eğlenirken Öğrenelim" kuşağı, 31 Mart Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 11.00 ile 13.00 arasında izleyicilerle buluşacak.

Disney'in çocuk odaklı, tüm aileyi kapsayan güvenilir ve eğlenceli programlar sunan kanalı Disney Channel, Nisan ayından itibaren, minik izleyicileri ile ailelerinin karşısına sevinecekleri bir yenilikle çıkıyor. Çocukların çizgi film izlerken aynı zamanda son derece eğitici bilgileri de edinmelerini sağlayan yepyeni yayın akışında anne ve babalar, çocuklarının aile ve doğa sevgisiyle başkalarını önemseme gibi değerleri öğrenmelerinin tadını çıkaracak. "Eğlenirken Öğrenelim" adı altında yayınlanmaya başlayan bu yeni kuşakta, Disney'in sevilen ve eğitici karakterlerinin yer aldığı çizgi filmlere, arka arkaya yer veriliyor.

"Eğlenirken Öğrenelim" kuşağında, çocukların hayranı oldukları Prenses Sofia ve Doktor Dottie'nin yanı sıra yeni tanışacakları Zou ve Justin gibi karakterler de yer alacak. Okul öncesi çağdaki çocuklar aile ve arkadaşlara saygıyı, doğa ve hayvan sevgisini sevimli Disney karakterleriyle daha yakından öğrenme imkanı bulacak.. Nisan ayından itibaren hafta içi her gün 11.00-13.00 saatleri arasında çocuklarla buluşacak olan kuşakta yer alan çizgi filmlerin tekrarları kaçıranlar için hafta sonu da ekranlara gelecek.

"Eğlenirken Öğrenelim" kuşağında kimler yok ki?

· 5 yaşında, sevimli mi sevimli zebra Zou, çocuklara merak duygusu ve maceracılığı aşılarken, sorumluluk, nezaket ve yaratıcılık gibi konularda da önemli dersler veriyor. Ailesini çok seven sevimli zebra Zou iyi bir arkadaş olmanın yanı sıra, hatalardan dersler çıkarmak ve zor durumlarda bile iyimser yaklaşım göstermek konusunda çocuklara örnek oluyor.

· Justin Time ile çocuklar, bilim ve doğa konularına yakınlık kazanırken, paylaşmak, ekip çalışması ve değer vermek gibi temel toplumsal değerleri öğreniyor. Justin, yakın arkadaşları şekil değiştiren Squidgy ve Olive ile çizgi filmin her bölümünde belirli bir görevin üstesinden gelmeyi başarıyor.

· Tüm zamanların en yardımsever doktoru, 6 yaşındaki Doc McStuffins'in uzmanlık alanı yaralı oyuncaklar… Onun yardımseverliği ve yaralı oyuncaklarına gösterdiği ilgi ve sevgi tüm çocuklara örnek oluyor. Minikler onu izlerken doktordan korkmamayı ve temel tıbbi terimleri de öğreniyor.

· Minik Sofia ise saray yaşamına uyum sağlamaya çalışan bir prenses. Hayatı, hayvanları, doğayı ve dostluğu kendi öğrenirken, her macerası tüm yaşıtlarına ilham veriyor. Kocaman kalbi kolayca arkadaş edinmesine ve etrafındaki herkesi tüm farklılıklarıyla kabullenmesine yardım ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Disney Channel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title