Haberler

Diyanet Yanlış Tweet Paylaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanlığı, Twitter hesabından "Cami açılışı" başlığında "Televizyonlarda unutulmayan komik sahneler" isimli bir video paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı resmi Twitter hesabından dün gece ilginç bir paylaşımda bulundu. "Gölbaşı Altungülkent Camii dualarla ibadete açıldı…" notu düşülen tweette Ajdar'ın da bulunduğu "Televizyonlarda unutulmayan komik sahneler" videosu paylaşıldı.

ÖZÜR DİLENDİ

Görenlerin bir süre anlam veremediği paylaşım hızlıca kaldırıldı. Sosyal medyayı kırıp geçiren tweetin ardından Diyanet, açıklama yaparak yanlışlıkla yapılan paylaşımdan ötürü özür diledi.



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Twitter Ajdar Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

onur:

bu cumhuriyetçiler hep eğitimden ilericilikten bahsederler ama sadece laf olsun diye kullanmak istifade etmek için söylüyorlar ben eğititmimi tamamlayamadım bana imkan tanınmadı hep engellerle karşılaştım maalesef bu ülkede böyle okumak isteyeni ya yoldan çıkarıyorlar ya da imkan vermiyorlar sonrada cami yapılıyor hep okul yapılmıyor diyorlar çok hain insanlar bunlar

Yanıtla70
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title