Haberler

Diyarbakır'da 2 bölge geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır Valiliği, Dicle ilçesindeki Kayı, Kırkpınar ve Kurşunlu mahalleleri sınırlarında bulunan 2 bölgenin, 3-17 Eylül tarihleri arasında 15 gün süreyle 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde Kayı, Kırkpınar ve Kurşunlu mahalleleri sınırlarında bulunan 2 bölge, 15 gün süreyle geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

DİYARBAKIR'DA 2 YER ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİ İLAN EDİLDİ

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Dicle ilçesi kırsal Kayı, Kırkpınar ve Kurşunlu mahalleleri sınırlarında bulunan Kurşunludüzü ve Görüse Dağı bölgelerinin 3-17 Eylül tarihleri arasında 15 gün süreyle 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edildiği belirtildi.

GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAK

Açıklamada, " Diyarbakır Valiliğince, milli güvenlik, kamu düzeni ve kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla; Diyarbakır İli Dicle İlçesi Kayı, Kırkpınar ve Kurşunlu Mahalleleri sınırlarında bulunan Kurşunludüzü, Görüse Dağı bölgesi, Diyarbakır Valiliğince 03 Eylül 2024 (Dahil)- 17 Eylül 2024 (Dahil) tarihleri arasında 15 gün süre ile 'Geçici özel güvenlik bölgesi' ilan edilmiştir. Vatandaşlarımızın bu tarihler arasında can ve mal güvenlikleri bakımından söz konusu bölgeye izinsiz olarak girmeleri yasaktır. Yasağa uymayanlar hakkında 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 66'ncı maddesi gereğince cezai işlem uygulanacaktır" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği Diyarbakır Kırkpınar Kurşunlu Güvenlik Politika Güncel Eylül Dicle Güvenlik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Merxas:

yahu çözüm bu değil 40 yıl geçti anlayamadınız mı. siz bilirsiniz selam olsun mücadele verenlere

Yanıtla13921
Şahin Aksoy:

bizde biliyoruz çözüm bu değil sarı torba fermuarlı mı olsun

314
Tolga Babacan:

Merxas@ Evet Allahin iziniyle iyi billir ve geregini yapariz. Sen hic merak etme. Yeterince Sari Torba reservede

212
Selahattin Gurbuz:

Noldu zorunamı gitti az kaldı az köpeklerin son havlamaları

014
Emre Ulger:

Yahu 40 yıl geçti daha anlayamadınız mı. Sarı torba bitmez anlayamamış iseniz

29
Orhan Dik :

20bin kişiydi 200 kişi kaldınız. Çözüm silahlanma değil. Çözüm Türkiye içerisinde birlikte yaşamaya devam etmek. Aynı vergi standartlarına tabiyiz. Aynı elektrik / su / telefon giderlerine tabiyiz. Aynı sağlık sistemini kullanıyoruz. Aynı ekonomik sorunlarla yarışıyoruz. Bizi bölmeye çalışan düşmanlarımız bile ortak. Büyük kalmak varken küçülüp başa bela almak zor. Ukrayna gibi, gerekirse savaşırız dersiniz, savaşırız da. Ama ne gerek var ölümlere.

19
Haşmet Ejder:

neyi mücadelesi veriliyor sen kime selam söylüyorsun açıkça Bir yazsana buraya

010
hakkı kaya:

Sanamı soracazz...

14
Murat Celik:

Cenabı Allah yar ve yardımcınız olsun Bu vatanın güzel evlatları

Yanıtla12100
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title