Haberler

Diyarbakır'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar girişimi

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da 7 yaşındaki bir kız çocuğunu arazideki toprak birikintisinin arkasına götürmeye çalışan taciz şüphelisi, mahallelinin olayı fark edip bölgeye hareket etmesiyle kaçtı. Hastanede kontrolleri yapılan kız çocuğunun bacağında ısırık izleri tespit edilirken, polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Diyarbakır'da, 7 yaşındaki kız çocuğunu toprak birikintisinin arkasına götürmeye çalışan taciz şüphelisi, mahallelinin fark etmesiyle kaçtı. Eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi, Fırat Mahallesi, Ayşenur Zarakolu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 30 yaşlarında olan ve üzerinde gri üst ile lacivert kot pantolon bulunan erkek şüpheli, kız çocuğunu arazideki toprak birikintisinin arkasına götürme çalıştı.

Diyarbakır'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar girişimi

BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Taciz şüphelisini fark eden çevredekiler, toprak birikintisine doğru ilerledi. Çevredekilerin geldiğini gören şüpheli olay yerinden kaçarken, ihbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çocuk, sağlık kontrolü için Diyarbakır Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Diyarbakır'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar girişimi

BACAĞINDA ISIRIK İZLERİ TESPİT EDİLDİ

Kontrollerinde bacağında ısırık izleri tespit edilen mağdur çocuk, Çocuk İzlem Merkezi'ne (ÇİM) götürüldü. Polis ekipleri ise olay yerinden kaçan ve eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Güvenlik 3-sayfa Sağlık Güncel Polis Suç Güvenlik Suç 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Salih Isık:

ALLAH'ım bu zihniyette olan bütün insan dışı mahlukların tez zamanda belasını ver İNŞALLAH,AMİN

Yanıtla2205
Emre Şencan:

Ülkeye girip çıkanın haddi hesabı yok olacağı buydu arkadaşlar.milyonlarca afgan girdi kimlik yok parmak izi yok. Yazıklar olsun ülkeyi bu hale getirenlere

Yanıtla07
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title