Haberler

89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi'nin tutuklu müteahhidi hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da yıkılan ve 89 kişinin yaşamını yitirdiği Galeria Sitesi'nin müteahhidi Sedat Eser, tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldıktan sonra vefat etti.

Diyarbakır'da yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada 17 yıl 6'ay hapis cezasına çarptırılan müteahhit Sedat Eser, tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde yatarak tedavi gören ve durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakım servisine alınan Eser, vefat etti.

17 YIL 6 AY HAPİS CEZASI ALMIŞTI

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Galeria Sitesi'ne ilişkin davada, Diyarbakır 11. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Eser, "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçundan 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Diyarbakır ankara Güncel Deprem Dünya Hukuk Deprem Ölüm Hukuk Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Emrah Emir:

böyle bir izlenim verip yurt dışına kaçırılmadığını nerden bilecek halka? Kimlerin yakını, eli ayağı nerelere kadar uzanıyor araştırılmalı çünkü kimse artık adalete güvenmiyor. Açıkça çocuk öldürüp suçlu bulunan eski kızılay başkanı Kerem Kınıkın kızı da avrupaya kaçtı, yazar Eylem Tok ve oğlunun durumu da ortada

Yanıtla2177
Mehmet ŞaFaK:

her şeyi bukadar düşünme, içinden çıkamazsın

717
taner ipek:

Yurt dışına doğru ölmüştür ehue

Yanıtla445
Asil Türk:

Haklar ahirete kaldı

Yanıtla036
Ütopik Yorumcu:

zengine işlemez adalet ne oldu eylem tok iade ettiler mi bu basın organlarına haber sitelerine bir telefon cuk hepsi algı yapmaya başlıyor yok iade edilecek yok edilmeyecek

Yanıtla07
Kadir Özer:

Ateşi boş

Yanıtla07
Elimisallasamellisi:

Ateşin bol olsun dostum

Yanıtla03
Baryam Bayram:

Nehayit fidanzincirimi

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title