Haberler

Diyarbakır'da korkunç olay! Öğretmenin cansız bedeni yol kenarına atılmış

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da felsefe öğretmeni Özgür Ekinci'ni cansız bedeni bulundu. Başından vurulduktan sonra yol kenarına atılan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde, Çermik ilçesi Ağaçhan Mahallesi'nde meydana geldi. Hakan Bahçeci Anadolu Lisesi'nde Felsefe öğretmeni olarak görev yapan Özgür Ekinci, mahalleye yakın bölgede, yol kenarında başından tabancayla vurulmuş halde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolünde Ekinci'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Ekinci'nin cenazesi, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır'da korkunç olay! Başından vurulmuş öğretmen cesedi bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Diyarbakır Güvenlik Cinayet 3-sayfa Eğitim Güncel Çermik Ekinci Hukuk Güvenlik Yerel Haberler Cinayet Hukuk 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Alp ALGAN:

Doğuda imam, öğretmen vs. bu cinayetler neden çok açıklanabilir mi? Doğuda yaşayan halkımız hizmet için gönderilen vatanın evlatlarına neden sahip çıkılmıyor açıklayabilirler mi?

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title