Haberler

Diyarbakır'da Polis Aracına Silahlı Saldırı: 1 Polis Şehit Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Çınar ilçesinde devriye görevi yapan polis otomobiline düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis şehit oldu. Yoldan geçen 1 vatandaş da hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde devriye görevi yapan polis otomobiline silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda polis memuru Mehmet Uyar şehit oldu. Yoldan geçmekte olan 2 vatandaş yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı vatandaşlardan biri de hastanede hayatını kaybetti. Bir kişi olduğu belirtilen saldırganın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ÇEVREDEKİLER BÜYÜK KORKU YAŞADI

Bugün saat 22.45'te Çınar İlçesi'nde devriye görevi yapan resmi polis aracına, kimliği belirlenemeyen bir terörist tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. Çevredekilerin buyuk korku yaşadığı saldırıda araçta bulunan 1 polis memuru ile yoldan geçen 2 vatandaş yaralandı. Saldırgan kaçarak izini kaybettirirken, durumu ağır olan ve ismi henüz açıklanmayan polis memuru ile 2 sivil vatandaş Diyarbakır Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

POLİS ŞEHİT OLDU, 1 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen polis memuru kurtarılamayarak şehit oldu. Hastaneye kaldırılan 2 vatandaştan biri de hayatını kaybetti.

Kaçan sbaldıganın yakalanması için ilçe genelinde Özel Harekat polisleri ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından geniş çaplı operasyon başlatıldı.

BEYTÜŞŞEBAP'TA 1 UZMAN ÇAVUŞ YARALI

Öte yandan, Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde yol kontrolü yapan askerlere bir araç içerisinden uzun namlulu silahlarla kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı. Açılan ilk ateş sonucu bir uzman çavuş yaralandı.

Beytüşşebap İlçesi'ne bağlı Ayvalık Köyü'nde trafik kontrolü yapan jandarma ekibi, saat 23.00 sıralarında yoldan geçen bir aracı şüphe üzerine durdurmak istedi. Duracakmış gibi yapan araç içerisinde bulunan kimliği belirsiz kişiler, jandarma trafik ekibine uzun namlulu silahlarla ateş etti. Açılan ilk ateş sonucu bir uzman çavuş yaralanırken, jandarma trafik ekiplerinin de karşı ateş açması üzerine saldırganlar, araçla geldikleri yöne doğru kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı uzman çavuş, Ayvalık Jandarma Karakolu'na götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan uzman çavuş, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne sevk edildi. Kaçan saldırganların yakalanması amacıyla da çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Uyar Beytüşşebap Diyarbakır Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (493)

gurbetci:

komutanim bitirin su kandili artik ne karayilan kalsin nede beyazyilan

Yanıtla76112
CAFER:

Bu sayfalardaki görevlendirilmiş hdpliler sabah akşam buradalar sürekli beğeni hilesi yapıyorlar ve provakatörlük yapıyorlar Hdp Pkkdır

Yanıtla41125
hdp:

la olum biz her yerdeyiz kendine dikat et

135
Iman:

Amuna kodugumunun orospi cocuxlari.Erkek isez ogumuze cixin.Hele bir verandas versinler Ben biliyerim sizi neydacam

Yanıtla8155
Hamza:

Pkk Müslüman kürtler yikmaya calisdiginiz islam aleminin en gücöü kalesi türkiye giderse tüm islam dünyasi gavurlarin merhametine kalir

Yanıtla8138
kurdum ama turkum:

Kurtulus savasin ayni cepede savastik bu vatan koruduk akp neyin pesinde acilimla kurdum ama turkum

Yanıtla10825
SABIR KALMADI:

YETER LAN YETER ARTIK BU NE YAAAA BU DEVLET NE ZAMAN VUR EMRİ VERECEK KAÇ YİĞİT DAHA CAN VERECEK. BİZMİ SİLAHLANALIM????

Yanıtla7123
istanbullu:

kurdistan diyen kirolar istanbulsan defosun;onlar diyarberkirde asker vuracak hdpliler istanbulda sevaa surecek yok olye

Yanıtla5770
Azatt:

Bu silahlarla nasıl oluyoda ülke içinde bu kadar rahat gezebiliyolar....hani istihbaratımız çik iyiyidi bunları görmüyo mu..Allah şehidimizin mekanını cennet etsin...

Yanıtla1092
Savas bitmeli pkk olsun polisim askerimiz olsun:

Hepsi bizim pkk biz askerde biziz poliste biziz kim kimi vuruyor pkk silah birak kardes yazik size yazik bizim sehitlerimizede yazik sizlerinde annesi var polisin askerinde lutfen silah birak pkk

Yanıtla6827
Tüm 493 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title