Haberler

Diyarbakır?da Şehit Olan Özel Harekatçının Kayseri?deki Baba Evine Ateş Düştü

Abone Ol

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin açtığı hendekleri kapatmak için operasyon yapan polise roketli saldırı yapıldı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin açtığı hendekleri kapatmak için operasyon yapan polise roketli saldırı yapıldı. Saldırıda şehit olan 2 özel harekatçıdan biri olan Muzaffer Can Ersoy'un acı haberi, Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki baba evine ateş düşürdü.

Hain saldırıda şehit olan polis memurlarının Diyarbakır Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Turanlı ve Muzaffer Can Ersoy olduğu belirtildi. Kayserili olan şehit Muzaffer Can Ersoy'un Bünyan ilçesindeki baba evine gelen yetkililer ve polis, Ersoy'un şehadet haberini verdi. Haber üzerine baba Paşa ve anne Ayşe Ersoy yıkıldı. Dört yıllık polis olan ve özel harekatçı olması gönüllü isteyen Muzaffer Can Ersoy'un 2 yıllık evli ve 6 aylık Zeynep isminde bir kızının olduğu öğrenildi. Şehit Ersoy'un yakınları acı haber üzerine baba evine akın etti. Bu arada şehidin yakınları, "Bu sana hiç yakışmadı yiğidim", "Böyle mi olacaktı yiğidim", "Daha biz sana, sen çocuğuna doyamamıştın aslanım" diye feryat ettiler.

Şehit haberi üzerine Bünyan Belediyesi şehit babasının evinin bulunduğu apartmanın bahçesine taziye çadırı kurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Ayşe Ersoy Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

kayserili:

allahım gani gani rahmet eylesin topragım elbet bigün kanın yerde kalmayacak nekadar pkklı ve yandaşı varsa kahretsin onlarında sonu yakın kimse kurtaramıyacak daha bu millet son sözünü söylemedi

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title