Haberler

Diyarbakır'da Taraftarlar Sahaya Girdi Yaralılar ve Gözaltı Var

Güncelleme:
Abone Ol

"Diyarbakırspor'u küme düşüren hakem " olarak hafızalara kazınan Hüseyin Sabancı'nın yine yapacağını yaptı. Son saniyede verdiği hatalı karar ile Diyarbakırspor elendi taraftar sahaya girdi, yaralılar ve çok sayıda gözaltı var.

" Diyarbakırspor'u küme düşüren hakem"olarak hafızalara kazınan Hüseyin Sabancı'nın son saniyede çok tartışmalı bir karar ile Denizli Büyükşehir Belediyespor lehine penaltı kararı verdi. Penaltıyı gole çeviren Denizli Belediyespor maçı 1-1'e getirdi. Play Off mücadelesinde bir üst tura yükselirken, haksızlık karşısında dayanamayan Diyarbakırsporlu taraftarların tamamı stada girdi.

Rakip futbolculara karışmayan taraftarın hedefinde hakem Hüseyin Sabancı vardı. direkt olarak Sabancı'ya saldıran taraftarı, hakemin önüne set kuran güvenlik güçleri kurtardı.

Statta yaralıların bulunduğu ve taşkınlık çıkaranların gözaltına alındığı öğrenilirken, stadyum dışı da karıştı.

Engin ÖZTÜRK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Hüseyin Sabancı Diyarbakırspor Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

MALATYALI:

ADI ÜSTÜNDE DİYARBAKIR! NE YAPSALAR YERİDİR! BUNLARDAN HER ŞEY BEKLENİR! BUNLARIN ZİHNİYETİ BOZUK! ASLINDA BUNLARI PROFESYONEL LİGLERE ALMAYIP HEPSİNİ İHRAÇ ETMEK LAZIM! BUNLAR SPORDAN FUTBOLDAN FALAN NE ANLAR HEPSİ TERÖRİST. . . . .

Yanıtla23
AMED POLAT:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınulan nacra bu olayın dagla alakası ne onu anlamadım, konu futbol sen daglardan bahsetmişsin, salakmısın sen

Yanıtla12
Kemal Polat:

Niye üzülüyorsunuz iddiacılar. . cincon şampiyon olacak ya teselli bulursunuz. .

Yanıtla11
ÖZ AMEDLİ:

UYUZ MALATYALI

Yanıtla00
TFF İSTİFA:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBU TFFDEN BU CACIK HAKEMLE TÜRKİYE Z FUTBOLU CACIK OLUR

Yanıtla00
beratmobilWeb@haberler.com:

905 penaltimi verilir resmen hakem taraftari cildirtti bu olay diyarbakirda degil nerde olursa olsun insan çildirir. Bu adam ikidir boyle yapior birinin tersine gelir elbet bigun

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title