Haberler

Diyarbakır'da Yol Kontrolünde Ruam Belgesi Olmayan 384 Hayvan Ele Geçirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrolünde, veteriner sağlık raporu ve hayvan nakil belgesi olmadan yola çıkan 49 büyükbaş ve 335 küçükbaş hayvan ele geçirildi. Hayvanlar, gerekli işlemler için Kayapınar Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne teslim edildi.

Diyarbakır'da jandarma ekiplerince yapılan yol kontrolünde veteriner sağlık raporu ve hayvan nakil belgesi olmayan 49 büyükbaş ve 335 küçükbaş hayvan tespit edildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol noktasında Kayapınar İlçe Jandarma Komutanlığı ile Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ekiplerince yol, emniyet ve kontrol faaliyeti gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollerde, 4 araçta veteriner sağlık raporu ve hayvan nakil belgesi olmayan 49 büyükbaş ve 335 küçükbaş hayvan ele geçirildi.

Hayvanlar, gerekli işlemler için Kayapınar Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Haberler Hayvan Hakları Kayapınar Güvenlik Jandarma Ekonomi Güncel Hukuk Yaşam Tarım Hayvan Hakları Tarım Güvenlik Yerel Haberler Hukuk Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title