Haberler

Diyarbakır'da Bomba Yüklü Araçla Yapılan Saldırıda Şehit Sayısı 8'e Yükseldi

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 7 polisin şehit olduğu bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında yaralanan komiser yardımcısı, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde zırhlı servis aracına bomba yüklü araçla düzenlenen ve 7 polisin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan komiser yardımcısı Tamer Aktaş, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak şehit oldu.

Gümüşhane nüfusuna kayıtlı evli ve 1 çocuk babası olan şehit komiser yardımcısı Tamer Aktaş, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketine uğurlanacak.


ARALARINDA SİVİLLERİN DE BULUNDUĞU 27 KİŞİ YARALANMIŞTI

Bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında aralarında polis ve sivillerin bulunduğu 27 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır 3-sayfa 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (53)

Abdülkadir Selvi:

HA 7 ŞEHİT HA 8 ŞEHİT. . BUNLAR GAYET NORMAL. ARTIK BUNLARLA YAŞAMAYA ALIŞMAMIZ GEREKİYOR. . SİZE BUNLARI SEÇİM ÖNCESİ SÖYLEDİK. OY VERİRSENİZ HEM AKP GELECEK HEM KAOS GELECEK DEDİK. . SİZ DE OY VERDİNİZ. .

Yanıtla429
dd:

barış isteyen dürüst yalan atmayan genç biri vardı herkes elbirliğiyle onu terörist ilan etmek için uğraştı. onunda sesi kısıldı. artış savaş tanrılarının dediği oluyor. kahrolsun. çocuklar babasız, kadınlar kocasız anneler evlatsız kalıyor. birileride bunu ranta dönüştürüyor. bu çocuğun bakışlarını hiç unutmayın. o sizin çocuğunuz olabilirdi.

07
SALO:

KİMİ ÖNERİYORSUN BU İŞLERİ DÜZELTECEK BİRİ VARSA SÖYLE DE ONA GÖRE CAHİL OYUMUZU VERLİM

00
YAZIK:

1000 TANE ÖZEL HARKET POLİSİ AYRILMAK İSTİYOR KABUL EDİLMİYOR BİR AN ÖNCE BU SAVAŞIN DURMASI GEREKİR YAZIK BİNLERCE İNSAN ÖLÜYOR BURADA ÖLÜM NARALARI ATAN CANİLER KIŞKIRTMAYA DEVAM EDİYORLAR YAZIK DEĞİLMİ BU GENÇLERE

Yanıtla323
ne yani:

ne yapalim memleketi eskiyalarami birakalim bizden önce ilk feryadi sen atarsin siz böyle köstebek olmasaniz bu terör bu ülkede barinamazdi devletle eskiyaligin farkini anlamadinizmi hala yasadiginiz rahatligi ceteleremi mal ediyorsunuz nedir Devlet olmasa senin hicbir hakkin güvenligin olmaz sunu artik anlayin

03
GERÇEK HAİNLER KİM ???:

Savaş isteyenler defolsun bu ülkeden. Skor tutar gibi ölüleri sayanlar bu ülkede gerçek hainlerdir. Bu Alçaklar isterlerki kürt türkü türk kürtdü öldürsün.

Yanıtla118
esra:

pkk nın kürt olduğunu mu düşünüyosun benim kürt kardeşlerim terörist değil

54
analar ağlıyor:

ESRA siz at gözlüğü takmaya devam ettikçe semer vuranınız çok olur, kürt değilde uzaylılar mı?

31
kürt vatandaş:

ey pkk ey pkk destekliyen zalimler bu şehitlerin ahı sizi kahretsin

Yanıtla118
YAZIK:

AH ÇOCUĞUM O BAKIŞLARIN ŞİMDİ BABASIZ KALDI. SENİ NE ZORLUKLAR BEKLİYOR BİLEMEZSİN. KAHROLSUN BU UCU GÖRÜNMEYEN KARANLIK PİS SAVAŞA. DÜNYADAKİ TÜM SAVAŞLARA VE SAVAŞ ÇIKARANLARA YAZIKLAR OLSUN. ÇOCUKLARINIZA SARILIP SEVERKEN HER DEDİKLERİNİ YAPARKEN HİÇ DÜŞÜNMEZMİSİNİZ BU ÇOÇUĞA SARILACAK SEVECEK BİR BABASI YOK ARTIK. BU BAKIŞLAR YÜREĞİNİZDEN İKİ DAMLA GÖZ YAŞI AKITMIYORSA İNSANLIĞINIZ BİTMİŞTİR DERİM. BU RESİMDEKİ ÇOCUĞUN BAKIŞLARINI HİÇ UNUTMAYIN.

Yanıtla019
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title