Haberler

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Sümer: "Bu Taraftar Bizim Tara

Abone Ol

Turkcell Süper Lig'de Bugün Oynanan ve Bir Grup Taraftarın Sahaya Girmesi Nedeniyle 87. Dakikada Tatil Edilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor-diyarbakırspor Maçının Ardından Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer, Sahaya Giren Taraftarların Diyarbakırspor Taraftarı Olmadığını Söyledi.

Turkcell Süper Lig'de bugün oynanan ve bir grup taraftarın sahaya girmesi nedeniyle 87. dakikada tatil edilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçının ardından Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer, sahaya giren taraftarların Diyarbakırspor taraftarı olmadığını söyledi.

Maçtan sonra stattan açıklama yapan Başkan Sümer, "Bunlar yanlış. Bu taraftar bizim taraftarımız değil. Bu resmen provokasyon" dedi. "Bundan sonra ne karar verilecek" şeklindeki soruya Çetin Sümer, "Buna Futbol Federasyonu karar verecek" yanıtını verdi.

Bu arada Diyarbakırspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ve futbolcular maçtan sonra açıklama yapmadan takım otobüsüne bindi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title