Haberler

'Doğan'a Sahip Çıkmak Borcumuz'

Güncelleme:
Abone Ol

Muharrem Gündüz, "İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a sahip çıkmak borcumuzdur" dedi.

28 Haziran Mahallesi ve Üç Yol Mevkiinde bulunan esnafları yönetimiyle birlikte ziyaret eden AK Parti 28 Haziran Mahallesi Gençlik Kolları Temsilcisi Muharrem Gündüz, "İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a sahip çıkmak borcumuzdur" dedi

AK Partili gençler durmak bilmiyor. AK Parti İzmit 28 Haziran Mahallesi Gençlik Kolları Temsilcisi Muharrem Gündüz ve yönetimi bir dizi esnaf ziyaretinde bulundu. Yerel seçimlere sayılı günler kala tempolarını azaltmadan çalışmalarına devam eden gençlik kolları yöneticileri 28 Haziran Mahallesi'nde ve Üç Yol mevkiinde gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretinde vatandaşlara hem İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın çalışmalarını anlattı gem de seçim broşürleri, Türk Bayrağı ve Türk Kahvesi hediye etti.

HİZMET İSTİKRARI İÇİN DESTEK İSTEDİLER

Esnaflar tarafından oldukça sıcak karşılanan ve her bir esnaf vatandaşın dükkanına konuk olan Muharrem Gündüz ve beraberindekiler, Türk bayrağına sahip çıkacaklarını ve Türkiye'de istikrarın devam etmesi için her gün seçmenleri ziyaret ederek çalışmaları anlatacaklarını ifade ettiler. Bayan esnafları da dolaşan gençler hazırladıkları kahve paketlerini esnaflara dağıttı. Bir oyun bile çok önemli olduğunu belirten gençler, hizmetlerin devam etmesi için destek istedi.

'DOĞAN'A SAHİP ÇIKMAK BORCUMUZ'

Oldukça verimli geçen esnaf ziyaretine, Gençlik Kolları Mahalle Temsilcisi Muharrem Gündüz'ün yanı sıra, Gençlik Kolları Mahalle Temsilcisi Başkan yardımcısı Emin Korkmaz, Mahalle Basın Yayıncısı Levent Alemdağ ve üye Erkan Güneş hazır bulundu. Konuyla alakalı açıklamada bulunan Başkan Gündüz, "Geçmişte mahallemize hizmet gelmedi. Çamurdan çökekten son 10 yılda kurtuldu. 28 Haziran mahallesi gençleri eskiden çamurdan top oynayacak yer bulamazken şimdi ise çim sahalarda top oynuyor. Bu yüzden Nevzat Doğan'a sahip çıkmak borcumuzdur" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevzat Doğan Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title