Haberler

Doğru Ol Sabırlı Ol Dayanıklı Ol

Güncelleme:
Abone Ol

Gölbaşı Esnaf Ve Sanatkarlar Odası , Gölbaşı Sevgi Çiçeği İ.Ö.O Ve Türk Kültürünü Tanıtma Kulübünün Ortaklaşa Hazırlamış Olduğu Kültürümüzde AHİLİK Adında Program Yapıldı.

Gölbaşı esnaf ve sanatkarlar odası , gölbaşı sevgi çiçeği i.ö.o ve türk kültürünü tanıtma kulübünün ortaklaşa hazırlamış olduğu kültürümüzde ahilik adında program yapıldı.

Ahilik Kültürünün doğuşundan ve günümüze kadar olan sürecin konu olarak işlendiği ve Ahiliğin şuan ki durumunun nasıl olduğu hakkında ilköğretim öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler ve konuşmalar ile Ahililiğin önemini belirttiler.

Gölbaşı Belediye başkan Yardımcısı Murat BÖLÜK, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Yaşar Altun, Ankara Esnafa ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Nurettin Yüksel ve Sevgi Çiçeği İlköğretim okulu Müdürü Savaş Yücel ve çok sayıda öğrenci ve velilerin katıldığı program oldukça renkli sahnelere sahip oldu.

GÖLBAŞI Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bölük yapmış olduğu açıklamada Bizler Ahi Evranın torunlarıyız Bizler Hoy şehrinde doğan güneş ve Anadolunun çocuklarıyız diyerek ahiliğin öneminin günümüz şartlarında da uygulanmasının gerektiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title