Haberler

Doğtaş, Kristal Elma'ya "Konfor ve Keyif" Getirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Bu yıl Kristal Elma Festivali'nin "Konfor ve Keyif Sponsoru" olan Doğtaş, şık tasarımlarıyla reklam dünyasının önemli isimlerine keyifli vakit geçirecekleri alanlar yarattı.

Ayrıca festival alanındaki standında yapılan Playstation turnuvası ve oyunların heyecan dozunu artıran Noble konuşan koltuğuyla Doğtaş festivale renk kattı.

Mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, 14-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen 2015 Kristal Elma Festivali'nin "Konfor ve Keyif Sponsoru" oldu. Doğtaş, 26. Kristal Elma'da, festivalin düzenlendiği Uniq İstanbul'da, başta ödül töreninin de düzenlendiği Speaker Lounge olmak üzere; oturumların gerçekleştiği The Hub, Eli Acıman Room ve Crystal Room'u dizayn ederek birbirinden şık tasarımlarıyla reklam dünyasının önemli isimlerine konfor ve keyif sağladı. Doğtaş, festival boyunca konuşmacıların yanında en yeni oturma gruplarıyla sahnedeki yerini aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Playstation Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title