Haberler

Doha'da Hamas lideri İsmail Heniyye'ye destek gösterisi

Güncelleme:
Abone Ol

Katar'ın başkenti Doha'da bazı binalara İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin fotoğrafı ile Filistin bayrağı yansıtıldı. Gökdelenleri ve simge binaları ile öne çıkan Doha'da, bazı binalar Filistin bayrağı renkleri ile ışıklandırıldı. Binalara ayrıca, Doha'da kılınan cenaze namazının ardından Luseyl kentinde toprağa verilen İsmail Heniyye'nin fotoğrafı da yansıtıldı.

Katar'ın başkenti Doha'da bazı binalara İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin fotoğrafı ile Filistin bayrağı yansıtıldı.

Gökdelenleri ve simge binaları ile öne çıkan Doha'da, bazı binalar Filistin bayrağı renkleri ile ışıklandırıldı.

Binalara ayrıca, Doha'da kılınan cenaze namazının ardından Luseyl kentinde toprağa verilen İsmail Heniyye'nin fotoğrafı da yansıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Uluslararası İlişkiler Filistin Bayrağı İsmail Heniyye Politika Filistin Güncel Tahran Katar Dünya Doha İran Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title