Haberler

Dolmuş Şoföründen Suriyeli Mültecilerle İlgili Örnek Davranış

Güncelleme:
Abone Ol

Üsküdar'da bir dolmuş şoförü, Arapça "Suriyeli kardeşlerimiz ücret ödemesin, dua bekliyoruz" yazılı not asarak Suriyeli mültecilere ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Devletin yardım elini uzattığı Suriyeli sığınmacılara, vatandaşlar da imkanları ölçüsünde yardımda bulunmaya çaba gösteriyor. Üsküdar'da bir dolmuş şoförü, Arapça "Suriyeli kardeşlerimiz ücret ödemesin, dua bekliyoruz" yazılı not astığı aracıyla Suriyeli sığınmacılara ücretsiz taşıma hizmeti veriyor.

ÇEVRESİNDEKİLER TEBRİK ETTİ

Üsküdar- Ümraniye hattında çalışan dolmuş şoförü Emre Mollahamzaoğlu, Suriyeli sığınmacıları ücretsiz taşıyor. Arapça "Suriyeli kardeşlerimiz ücret ödemesin, dua bekliyoruz" yazılı not asılan araçla ücretsiz seyahat, en çok Suriyeli öğrencileri mutlu ediyor. Mollahamzaoğlu, bu uygulamadan dolayı çevresinden olumlu tepkiler aldığını söyledi.

"BAZILARI AĞLIYOR"

Suriyelilere yardım etmek için böyle bir karar aldıklarını vurgulayan Mollahamzaoğlu, "Babam, televizyonda haberleri izlerken Suriyeli mültecilerin yaşadığı dramdan çok etkilendi. 'Bundan böyle Suriyelileri ücretsiz taşıyın' dedi. Babam, bir yerde yaptırdığı Arapça 'Suriyeli kardeşlerimiz ücret ödemesin, dua bekliyoruz' yazılı tabelayı bize verdi. Biz de araca astık ve ücret almadan Suriyelileri aracımıza almaya başladık. Bu uygulama, en çok Suriyeli öğrencilere yaradı. Yazıyı okuyunca çok mutlu oluyorlar. Bazen duygulanıp bize sarılan oluyor, bazıları da ağlıyor" diye konuştu.



Kaynak: AA / Güncel

Ümraniye Üsküdar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (82)

Mobil-IOS:

Bizim insanımızda eksik para yüzünden minibüsten indirilmesi var bide.

Yanıtla730
BEYİN PARTİSİ:

Bir Türk param yok dese taşır mısın? Yalan söyleme sakın. . . Siz ancak Suriyeliyi, Filistinliyi görün, onlara yardım edin. Kendi ülkende insanlar çöpten ve semt pazarlarının çürüklerinden besleniyor. Allah sizi bildiği gibi yapsın. . .

Yanıtla2016
adsız:

Böyle duyarli insanlarin teşkil ettiği toplumda yaşamak huzur verici

Yanıtla1814
mert:

cok dogru soyluyorsun Reyhanli Hatayda insanlar nazi hitlerinden beter olmuslardir ben yurt disindan izine gittim tamamen memleketten sogudum insanlari ancak bu sekilde taniyorsun gercek cirin pislik yuzlerini gorursun suriyeli kardeslerimizi allah yardimcilari olsun

00
romans:

türk insanına niye yok. reklam bunlar.

Yanıtla1713
miroMobil-ANDROID:

ammada arap hayrani var bu memlekette al evine besle o zaman...

Yanıtla188
!!!:

Evde beslemek için hayvan almayı düşünüyodur belki adresini yaz istersen senide bi alan olur belki hayrına

01
ali:

aaa yarın bu adamın dolmusuna bınmezler bızım solcu dedıgımız hanı cok bılmıs aydın denılen chp zekalılar var ya

Yanıtla1313
...........:

harbi mal ya. . elin suriyelisine yardım edeceğine kendi konu komşunun durumuna bak önce. .

Yanıtla206
Ati:

Biraz sükür getirmeyi ögrenin...

210
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title