Haberler

4 Şehir Eşkıyasının Acımasızca Dövdüğü Engelli Agit'in Bir de Hapsi İstendi!

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da, 4 şehir eşkıyası tarafından acımasızca dövülen işitme engelli Agit Acun'un, kendisini dövenlerden birinin 280 lirasını çaldığı iddia edilmişti. Mahkeme iddianameyi kabul etti, Acun için 4 yıl hapis isteniyor.

Adana'da dolmuşta kendisini darbeden üç kişiden birinin cüzdanından 280 lirasını aldığı iddia edilen işitme engelli Agit Acun hakkında "yaralama ve hırsızlıktan" 4 yıl hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.

CÜZDANI YERE DÜŞMÜŞTÜ

Eminağa Caddesi'ndeki evine gitmek için 11 Ocak'ta dolmuşa binen işitme engelli Agit Acun'u (20) arkadaşları Ahmet Bedir, Çağrı Can Çay ve İsmail K. ile dövdüğü iddia edilen Ahmet Günsel, olay sırasında cüzdanın yere düştüğünü ve içindeki 280 liranın Acun tarafından çalındığını öne sürmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı.

BASİT YARALAMA DA VAR

Cumhuriyet savcısı, olay sırasında Acun'un Günsel'e vurduğu ve hırsızlık yaptığı iddiasıyla ilgili şikayetçi tarafın uzlaştırmayı kabul etmemesi üzerine iddianame hazırladı. Adana 9. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, engelli Acun için "basit yaralamadan" 1 yıl, "hırsızlıktan" da 3 yıl olmak üzere toplam 4 yıla kadar hapis cezası istendi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Bedir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

KUZEY ATEŞDAĞLI:

Dayağı fazlasıyla haketmiş bizde bir sürü laf ettik adamlara

Yanıtla125
Dayak yemek:

O kadar dayak yemiş adam ben olsaydım o cüzdanı yakardım ama yine geri vermezdim. Adam cüzdandan parayı almış sonra cüzdanı geri vermiş.

Yanıtla64
Ayşe demır:

Yapmayın ya engelli çocuk nasıl hırzıslık yapsın çocuğa iftira atıyorlar insan engelli çocuğu dövermı

Yanıtla18
Çağlayan:

Hırsızlık varsa ayrı birşey ama çocuğu öldüresiye darp edenler kimin çocuklarıysa hapis bile yatmadılar neden cezalandırılmadılar bir alkışlanmadıkları kaldı herkes herkesi öldüresiye dövsün nasıl olsa cezası yok bu ülkede adalet yok bir kez daha gördük

Yanıtla17
KAMYONCU:

ÇALDIĞI GÖRÜNÜYOR BU YAPTIĞINIZ HABER MAHKEME KARARINA TEPKİ NİTELİĞİNDE ETİK OLUN ETİK ENGELLİYE ENGELLİ HIRSIZA HIRSIZ DÖVENE TARTAKÇI DİYE SÖYLEYİN ACITASYON YAPMAYIN.

Yanıtla35
Musa Sarı:

Dayak parası olarak almıştır. Kan parası gibi bir tür tazminat yani. Nereden bakarsan bak traji komik bir hadise. Sonuç olarak hiç bir şey o vahşi dayağı haklı göstermez. İnsafı ve vicdanı terk etmeyelim.

Yanıtla17
yine mi adana diyen adam:

rahat birakin su genci. dovdunuz bide utanmadan uste cikmayin. altinini geri isteyen kadindan bile utanmaz bu minibuste dayak atan elemanlar.

Yanıtla34
VANLI YEŞİM:

görüntülerde cüzdanı çaldığını biz neden görmüyoruz?

Yanıtla25
STK:

''karakol kapısında cuzdanın icindeki paraları cebine attığı kamera gorüntüleri var'' İş biraz karışmık sanki.

00
Fako:

Engelli ama görüntülerde hirsizlik yaptığı kanitlandi. Engelli olmasi masum olacagi anlamina gelmez.

Yanıtla13
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title