Haberler

DTO Yönetimi Ziyaretlerine Devam Ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine devam ediyor.

Heyet geçtiğimiz günlerde Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'ı ziyaret ederek, eğitime katkı olabilecek projeleri görüştüler. Ziyarette "Eğitim bizim için olmazsa olmazımız" diyen Başkan Mengi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yapılacak olan, 'Akıllı Tahta Bilgi Yarışması'na yine destek verecekleri ifade etti. Daha sonra Marmaris Sahil Güvenlik Gurup Komutanlığını ziyaret eden Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi ve Yönetim Kurulu üyeleri Marmaris Sahil Güvenlik Gurup Komutanı Albay Fatih Erhan'la bir süre denizcilik ve denizcilerin sorunları hakkında konuştular. Karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundular.

M. İsmail ÜÇKAN

Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine devam ediyor. Heyet geçtiğimiz günlerde Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'ı ziyaret ederek, eğitime katkı olabilecek projeleri görüştüler. Ziyarette "Eğitim bizim için olmazsa olmazımız" diyen Başkan Mengi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yapılacak olan, 'Akıllı Tahta Bilgi Yarışması'na yine destek verecekleri ifade etti. Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan'da ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Mengi ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretleri nedeni ile memnuniyetini ifade ederken; "Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi başta olmak üzere tüm yönetim kuruluna eğitim ile ilgili duyarlılıkları nedeni ile teşekkür ederim."şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda Aldoğan'a 'koylarımız' konulu fotoğraf yarışmasında sergilenen bir eser hediye edildi.

Daha sonra Marmaris Sahil Güvenlik Gurup Komutanlığını ziyaret eden Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi ve Yönetim Kurulu üyeleri Marmaris Sahil Güvenlik Gurup Komutanı Albay Fatih Erhan'la bir süre denizcilik ve denizcilerin sorunları hakkında konuştular. Karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette ayrıca, 'koylarımız' konulu fotoğraf yarışmasından sergilemeye değer görülen bir eser Marmaris Sahil Güvenlik Gurup Komutanı Albay Fatih Erhan'a hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Züleyha Aldoğan Marmaris Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title