Haberler

Dünyaca Ünlü Moda Markaları Markafoni’de

Güncelleme:
Abone Ol

Yaza Şık Girmek İsteyen Moda Tutkunlarının Adresi: Www.Markafoni.Com

Türkiye'nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni, Mayıs ayında da seçkin moda markalarını indirimli fiyatlarla sunduğu kampanyalarıyla modaseverlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Yaza şık girmek istiyorsanız bu kampanyaları kaçırmayın!

13-17 Mayıs tarihleri arasında Diesel!

Gençliğin asi duygularını tasarımlarına yansıtan ünlü İtalyan markası Diesel, 13-17 Mayıs tarihleri arasında kadın ve erkeklere yönelik jean, kıyafet, çanta, aksesuar, ayakkabı ve mayo gibi ürünleriyle www.markafoni.com'da satışa sunuluyor.

17-20 Mayıs tarihleri arasında Marks & Spencer!

43 ülkede 900'ü aşkın mağazasıyla 125 yıldır hizmet veren İngiliz markası Marks & Spencer'ın kaliteli ürünleri, 17-20 Mayıs tarihleri arasında markafoni üyelerine özel fırsatlarla www.markafoni.com'da yer alıyor.

İşte Mayıs ayı içinde www.markafoni.com'da yer alan kampanyalardan bazıları:

10-12 Mayıs tarihleri arasında BCBGeneration!

Ünlü Fransız modacı Max Azria'nın gençlere hitap eden BCBGeneration markası, markafoni üyeleriyle buluştu. Kampanya sürecince www.markafoni.com'da yer alan ürünler arasında BCBGeneration imzalı sandalet ve terlikler dikkat çekti.

11-13 Mayıs tarihleri arasında Tommy Hilfiger!

Dünyaca ünlü Amerikan markası Tommy Hilfiger'in 11-13 Mayıs tarihleri arasında www.markafoni.com'da online butiği açıldı. Birbirinden şık Tommy Hilfiger marka, kadın ve erkeklere yönelik kıyafet, aksesuar ve çanta gibi ürünlere sahip olmak isteyen markafoni üyeleri, kampanyaya yoğun ilgi gösterdi.

12-14 Mayıs tarihleri arasında Paristexas!

Dünyaca ünlü markaları Türkiye'ye getirmesiyle bilinen Sertaç Haznedaroğlu'nun butiği Paristexas'ın www.markafoni.com'da online butiği açıldı. Kampanya kapsamında Mark Jacobs, Stella McCartney, Phillip Lim, Diane von Furstenberg, Marni gibi markalar ve retro parçaların olduğu koleksiyonlar, 12-14 Mayıs tarihleri arasında satışa sunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title