Haberler

Dünyanın 5. Büyük Turizm Fuarın En İyileri Belli Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Dünyanın en büyük 5. turizm fuarı konumunda olan Emitt'te, Mardin Valiliği standı, "En Başarılı Fuar Promosyonu" ödülüne layık görüldü.

Fuar ziyaretçileri tarafından seçilen "En İyi"ler ödüllerini, Emitt kongre Merkezinde yapılan törenle aldılar.

Geçen yıllardaki başarılarına bir yenisini ekleyen Mardin Valiliği bu yılda Emitt Turizm Fuarında canlandırılması ve Kültür Turizm Il Müdürlüğü'nce hazırlanan tanıtım materyalinin ziyaretçilere dağıtılması, ilgi çekerek, yoğun bir ziyaretçi trafiğine ev sahipliği yaprak, ödül almaya hak Kazandı.

Emitt Turizm Fuarının çok önemli bir organizasyon olduğunu belirten kültür Turizm Il Müdürü ALADDİN AYDIN yaptığı açıklamada: ,"Emitt Turizm Fuarında bu yıl da iddialı hazırlanmıştık. Tanıtım çalışmalarımıza yeni bir vizyon kazandırdık. 4 gün süren Emitt Turizm Fuarında, ziyaretçiler standımıza büyük ilgi gösterdi. Aynı şekilde medya dünyası da standımıza yoğun alaka gösterdi. Öte yandan İstanbul başta olmak üzere il dışında yaşayan Mardinli hemşehrilerimiz, standımıza gelerek,takdirlerini dile getirdiler. Gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."dedi.

Çok kültürlü ve çok dilli tarih kentinin, sahip olduğu marka ürünleri ve yöresel lezzetleri ve tüm değerleri ile son yıllarda önemli bir tanıtımın çalışması yapıldığına çeken AYDIN: "Emitt Fuarında birbirinden güzel çalışmalar ekip halinde yapıldı. Mega şehirler ve büyük firmalar arasından birincilik ödülünün Mardin Standına verilmesi bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır." diye konuştu.

Büyük heyecanın yaşandığı ödül töreninde toplu fotoğrafın çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekonomi Mardin Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title