Haberler

Dünyanın Aradığı Hayat, Sultanahmet Bombacısıyla Aynı Otelde Kalmış

Güncelleme:
Abone Ol

İngiliz gazetesi, Sultanahmet bombacısı ile Paris'teki süpermarket baskınından kaçan Hayat Boumeddiene'nin İstanbul'da farklı tarihlerde aynı otelde kaldıklarını yazdı.

İngiliz Daily Mail gazetesi, Sultanahmet bombacısı Diana Ramazanova ile Paris'teki süpermarket baskınında öldürülen Amedy Coulibaly'nin aranan eşi Hayat Boumeddiene'nin İstanbul'da farklı tarihlerde aynı otelde kaldıklarını yazdı.

SULTANAHMET BOMBACISININ EŞİ SURİYE'DE ÖLMÜŞ

İngiliz Daily Mail gazetesi aralık ayında Sultanahmet'te intihar saldırısı düzenleyen Çeçen asıllı 18 yaşındaki Diana Ramazaova'nın Norveç asıllı IŞİD'li cihatçı eşi Abu Aluevitsj Edelbijev ile Türkiye'den Suriye'ye geçerek IŞİD savaşçılarına katıldıklarını ve Edelbijev'in bir süre sonra Suriye'de öldürüldüğünü aktardı.

İSTANBUL'DA KONAKLAMIŞ

Gazete ayrıca, Ramazaova 'nın 26 Aralık'ta sınırdan yeniden Türkiye'ye geçtiği ve 11 gün İstanbul'daki bir otelde konakladığını öne sürdü.

DÜNYANIN ARADIĞI HAYAT DA AYNI OTEK DE KALMIŞ

Daily Mail bugünkü haberinde de Paris'teki süpermarkete baskın düzenleyen Amed Coulibaly'nin imam nikahlı eşi 26 yaşındaki Hayat Boumeddiene'nin 2 Ocak'ta Madrid'den Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelerek, İstanbul'daki yine aynı otelde 2 gece konakladığını yazdı. Kaldığı otelin odalarından fotoğrafların yayınlandığı haberinde, Boumeddiene'nin odasının duvarında asılan Eyfel Kulesi resminin de bulunduğuna dikkat çekti.

İSTİHBARATIN ARAMA LİSTESİNDELİ BELHOUNCIN DE ORADAYDI

Gazete, istihbarat servislerinin arama listesinde olan 32 yaşındaki Mehdi Sabri Belhoucin'nin Boumeddiene ile seyahat ettiği ve aynı otelde farklı odada kaldığını yazdı.

HAYAT SURİYE'DE

Daily Mail gazetesi ayrıca, dünyanın en çok aranan kadını olarak bahsettiği Boumeddiene'nin şu anda IŞİD'a katılmak için Suriye'de sanıldığını sanıldığını aktardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hayat Boumeddiene Sultanahmet İstanbul Paris Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Mire botanMobil-IOS:

Otellere gerek yok Adres Istanbul AKP il baskanligi ve Istanbul büyük sehit belediyesi isid konaklama yeri yada aksaray

Yanıtla51
Şentürk türkdoganmobilWeb@haberler.com:

Kürt kardeşlerim HAKLI bu işitliler içinde Çeçen Kafkaslar Afganlar Pakistanlılar ve her milletten ipsiz sapsız Sapık ve islâmın i sini bilmeyen Yaratıklar var bunlar yarın hepsi bizim ülkemizin başına bela olaçaklar o zaman çok geç olaçak

Yanıtla31
Şentürk türkdoganmobilWeb@haberler.com:

bu Çeçenler kendi ülkeleri Rus postalları altındayken bunların gelip kobanide savaşıp ve gelip benim polisimi şehit etmesi sizce nedir hey türk ve Kürt halkı burda soru işareti yokmu

Yanıtla21
van:

aynenn evet hadi kilavye erkekleri nerdesizz

Yanıtla11
muradMobil-ANDROID:

s.a bu ingilizler kac mil öteden biliyorlar sanki kendileri yaptirmis gibi

Yanıtla02
nihuhaha:

o cok övdüğünüz işid sizide bombaladı sonunda. ilahi adalet. beter olun

Yanıtla10
Osmanli:

yasa kiz, bazi kürtler cildiriyo isidensin diye, göster sunlara anyayi konyayi, duam seinle.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title