Haberler

Dünyanın Aradığı Kadın Kadıköy'de Otelde Kalmış

Güncelleme:
Abone Ol

Fransız polisinin Paris'teki saldırılarda rol aldığını açıklayarak her yerde aradığı Hayat Boumeddiene'nin, Kadıköy'deki bir otelde kaldığı ortaya çıktı.

Fransa'daki market baskınından kaçarak kurtulduğu ileri sürülen Hayat Boumeddiene'nin, AB'nin arananlar listesinde olmasına rağmen elini kolunu sallaya sallaya Madrid'den uçağa bindiği ileri sürüldü. Hayat'ın uçtuğu yer ise İstanbul.

Fransız polisinin market baskınından kaçarak kurtulduğunu iddia ettiği Hayat Boumeddiene'nin, 2 Ocak'ta Türkiye'ye giriş ve Kadıköy'deki bir otelde kaldığı ortaya çıktı.

BAKAN DA DOĞRULADI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te Yahudilere ait bir süpermarkete saldırı düzenleyen Amedy Coulibaly'nin kız arkadaşı Hayat Boumedienne'nin daha önce Türkiye'ye geldiği yönündeki iddiaları doğruladı. Çavuşoğlu, Boumedienne'nin 2 Ocak'ta Madrid üzerinden Türkiye'ye geldiğinin, Kadıköy'de bir otelde kaldığının ve 8 Ocak'ta Suriye'ye geçtiğinin tespit edildiğini açıkladı.

"FRANSA'YA İLETTİK"

Bakan Çavuşoğlu, Fransa'da bir süpermarkete saldırı düzenleyen Amedy Coulibaly'nin eşi Hayat Boumedienne hakkındaki bilgiler elde edilir edilmez, henüz Fransa makamları sormadan bunları kendilerine ilettiklerini belirtti.

MİT TAKİBE ALDI

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre, Hayat Boumeddiene'nin ismi gazetelere yansıyınca, MİT devreye girdi. Ve kadının, saldırılar olmadan önce 2 Ocak'ta Türkiye'ye giriş yaparken şüpheli hareketleri nedeniyle takibe alındığı ortaya çıktı.

2 GÜN TÜRKİYE'DE KALDI

MİT tarafından adım adım takip edilen kadının, Kadıköy'deki bir otelde iki gece kaldığı kaydedildi. Haberde, 8 Ocak'ta Suriye'ye geçen Boumeddiene'nin kaldığı otelin yetkililerinin konuşmaktan kaçındığı belirtilirken, Boumeddiene'nin Paris'teki market baskınını yapan Amedy Coulibaly ile beraber olduğu ve kaçtığı iddia edilmişti.

ANKARA'DAN MADRİD TEPKİSİ

Gazetenin haberinde, Boumeddiene'nin AB istihbarat ağı içinde 'arananlar listesinde' yer almasına rağmen açık kimliği ve pasaportunu kullanarak Madrid Havalimanı'ndan direkt olarak İstanbul'a uçuşuna izin verilmesinin, Ankara'nın tepkisini çektiği de kaydedildi.

Ayrıca Türk güvenlik yetkililerinin, Boumeddiene'nin gelişine göz yumulmasına ve sonrasında da ısrarla istenmesine rağmen bilgi paylaşımı yapmamasından rahatsız olduğunun öğrenildiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hayat Boumeddiene Kadıköy Fransa Paris Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Emrah deniz Mobil-IOS:

Avrupa'da hangi terör olayı olsa parmağı hep Türkiye'den çıkıyor .. Çünkü işid Türkiye'yi üs yaptı AKP sayesinde .. Yakında Türkiye terörü desdekleyen ülkelerin başinda yer alacak .. Sözde NATO ülkesi ama ziyniyet el kaide işid ...

Yanıtla7962
fasli abuzer:

bu kiz icin dua edin allah bilir ne oyunlar donuyor bu kizida indirecekler

Yanıtla1838
Alper:

Ey mücahide, , sana selamlar olsun. . . ölmüş, uyuşmuş, dinini satmış milyonlarca ''kendini müslüman sanan'' mürtedlere inat, Allah yolunda ölmeyi seçtin. Yüce Allah, bu yalan dünyada yaşayacağın geçici hevesleri terk etmenin karşısında sana cennetlerini nasip etsin.

Yanıtla4411
Öz midyatlimobilWeb@haberler.com:

Biz misafir Perver bir ülkeyi herkese kapımız acik

Yanıtla1043
t.c vatandaşı:

yalan dolan haber bunlar basın yayın organlarıyla ulkelere savas acılıyor

Yanıtla1236
BORDO BERELİ:

bakın keyfinize Allah keyfimizi kaçırmasın. Ne Mutlu TÜRK''ÜM Diyene!

Yanıtla1235
merkez:

tabi ya başka nerde olacaktı , bütün pislikler burdan komande ediliyor

Yanıtla2518
bu kadinmobilWeb@haberler.com:

Ey izzetli ve iffetli kadin senki senki bir bucuk milyar kendisini musluman sanan erkek ve kadinlardan farkli olarak izzet mucadele ve sehitlik yolunu sectin.senki cesaretinle erkekleri bile utandirdin.gerci utanacak kimse kalmadi.yani utanma kavrami kalkti.rabbim senin izzet ve iffetinden bizlerede nasibetsin .rabbim seni sehadete nasib etsin.sana laf soyleyenleri kufredenkeri ibretli azab ile azaplandirsin.senki insallah izzet ve iffet hazinelerinden birisin insallah muslumanlar icin yol gosterici ler arasina girdin.rabbim seni en ust derece cennetine nasb etsin.sen bizlerde dua edersin insallah.biz ve rabbim seninleyiz insallah

Yanıtla1124
REMUS:

HER YERDE AKP PARMAGI VAR AKP SAKLAMISTIR

Yanıtla156
TÜRK:

IRKÇI AVRUPAYA DESTEK YOK PKK YI DESTEKLERKEN SESİN ÇIKMIYORDU FRANSA İYİ OLMUŞ

Yanıtla417
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title