Haberler

Dünyanın İlk Çocuk Mitingi Sarıyer'de

Abone Ol

CHP Sarıyer Belediye Başkan aday adayı Av.

CHP Sarıyer Belediye Başkan aday adayı Av. Necati Yıldırım, dünyanın ilk çocuk mitingini Sarıyer'de düzenleyecek.

CHP Sarıyer Belediye Başkan aday adayı Avukat Necati Yıldırım, Dünya'da ilk kez Sarıyer'de gerçekleşecek bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. 22 Aralık günü, Sarıyer Gümüşdere ile Belgrad Ormanlarının kesişme noktasında gerçekleşecek "Çocuk Mitingi"nin organizatörü Av. Necati Yıldırım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Çocuklarımıza daha güzel bir Dünya bırakabilmek, doğanın yok edilişine dur diyebilmek, Dünya'da ve toplumumuzda çevrenin ve doğal yaşamın korunmasına yönelik farkındalık yaratabilmek, bu farkındalığı Dünya'mızın mirasçıları ve geleceğin gerçek sahipleri çocuklarımızın sesiyle oluşturabilmek amacıyla Dünya'da ilk kez bir çocuk mitingini, Kuzey Ormanlarının da bulunduğu Sarıyer'de gerçekleştirmek istiyoruz. Hiçbir siyasi kurum ve kuruluş hedef alınmadan, tamamen çocuklara daha yaşanabilecek bir Dünya bırakabilmek amacıyla başlattığımız bu organizasyon, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun desteğinde gerçekleşecektir."

Etkinliğe katılan çocuklar, yukarıda yer alan konulardaki düşünce ve isteklerini, mitinge katılan büyüklere ve medyaya, her konuya ilişkin açılan stantlarda anlatacaklar, yine aynı konular miting alanında oluşturulacak bir platform üzerinden katılımcılara çocuklar tarafından sunulacak.

Konser, çocuk tiyatrosu, anaokullarının dans ve benzeri gösterilerinin de sahneleneceği mitingde, Org. Komitesi Başkanı Av. Necati Yıldırım ve sunuculuk yapacak Derya Beyoğlu dışında hiç bir büyüğe mikrofon verilmezken, çocukların günü olan bu güne katılım gösterecek siyasetçiler, bürokratlar, akademisyenler ve tüm büyükler sadece dinleyici olacaklar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necati Yıldırım Gümüşdere Sarıyer Belgrad Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title