Haberler

Dursunbey'de Gençlik Şenliği Başlıyor

Güncelleme:
Abone Ol

19-20 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan fakat kötü hava şartları sebebi ile ertelenen Dursunbey Gençlik şenliği 1-2 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesi olan ve Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediyesi, Dursunbey Gençlik Meclisinin desteklediği Dursunbey Gençlik Şenliği 1-2 Haziran tarihleri arasında Dursunbey Saz Mesire alanında yapılacak.

Şenlik kapsamında Saz mesire alanının karnaval alanına dönmesi beklenirken Yetenek Sizsiniz yarışmasının en çarpıcı gruplarından olan Action karizma show bir gösteri yapacak. Grup nüans'ın vereceği rock konser ile coşacak olan gençler bir çok eğlence alanı ile unutulmaz bir şenlik yaşayacak. Alana kurulacak Salto trambolin, Canlı Langırt, Rodeo, Şişme dart, Tırmanma Duvarı, Gladyatör, Penaltı kalesi gibi eğlenceli alanlarda doyasıya vakit geçirecek olan gençler yapılacak çeşitli yarışmalarla da birbirleri ile rekabet edecekler.

Çeşitli yiyecek stantlarında kurulacağı alandan gelecek maddi gelir Dursunbey'deki tüm okullara eşit olarak dağıtılacak. Tüm Dursunbeyli vatandaşlar bu şenliğe davetlidir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dursunbey Kaymakamlığı Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title