Haberler

Düşen Jette Ölen Zeynep Coşkun Son Yolculuğuna Uğurlandı, Annesi Sinir Krizi Geçirdi

Güncelleme:
Abone Ol

İran'da düşen jette ölen Bursalı iş adamı Orhan Coşkun'un kızı Zeynep Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı. Acılı anne, kızının beyaz çiçeklerle kaplı tabutunu görünce sinir krizi geçirdi.

İran'da düşen uçakta hayatını kaybeden Bursalı iş adamı Orhan Coşkun'un kızı Zeynep Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.

TABUTU BEYAZ ÇİÇEKLERLE KAPLANDI

Coşkun'un beyaz çiçeklerle kaplı tabutu, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Camisi'ne getirildi. Baba Orhan Coşkun ve ailesi, burada taziyeleri kabul etti.

ACILI ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından Coşkun'un tabutu, cenaze aracına götürüldü. Bu sırada sinir krizi geçiren anne Yasemin Coşkun'a sağlık ekipleri müdahale etti.

CENAZEYE ÇAVUŞOĞLU DA KATILDI

Cenaze törenine, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile Coşkun'un ailesi, akrabaları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkun, Görükle'deki aile mezarlığına defnedildi.

12 MAYIS'TA EVLENECEKLERDİ

Arda Efe ile nişanlı olan Zeynep Coşkun, 12 Mayıs'taki düğünleri için hazırlık yapıyordu. Coşkun'un ölümünün ardından ailelerin bu mutluluğu da acıya dönüştü.

11 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İstanbul'a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi neticesinde, 3'ü mürettebat toplam 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Coşkun İstanbul İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title