Haberler

Düzce'de Çıkan Yangında 23 Bin Civciv Telef Oldu

Abone Ol

Düzce'nin Tokuşlar Mahallesi'nde bir tavuk kümesinde çıkan yangında, 23 bin civciv yanarak telef oldu.

Düzce'nin Tokuşlar Mahallesi'nde bir tavuk kümesinde çıkan yangında, 23 bin civciv yanarak telef oldu. Binanın büyük hasar gördüğü kümesteki yangının elektrik kontağından çıktığı ileri sürüldü.

Tokuşlar Mahallesinde, İsmail Arif Çokuslu'ya ait tavuk kümesinde öğle saatlerinde yangın çıktı. Yangın bir anda binayı sardı. İtfaiyeye haber veren kümes çalışanları yangına kendileri müdahale ettiyseler de başarılı olamadılar.

Düzce itfaiyesinin müdahale ettiği yangında kümeste bulunan yaklaşık 23 bin civciv telef oldu. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken, 250 bin liralık maddi hasar olduğu belirtildi.

Kümes çalışanı Taner Koç, yangının aniden çıktığını kendilerinin söndürme girişiminin fayda etmediğini, hava akımının da yangında etkili olduğunu ve kümesin müdahale edemeden tamamen yandığını söyledi. Koç, kümeste 23 bin civcivin bulunduğunu ve tek bir civcivin bile sağ kalmadığını söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tokuşlar Politika Güncel Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title