Haberler

Düzce Valisi MARKA'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Düzce Valisi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Su, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nı ziyaret etti.

Düzce Valisi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan SU, Ajansımızı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında Genel Sekreter Dr. Fatih Akbulut'tan bilgi aldı.

Vali Ali İhsan SU'yu MARKA'ya gelişinde Genel Sekreter Dr. Fatih Akbulut ve Ajans çalışanları karşıladı. Vali Ali İhsan SU'ya ziyaretinde MARKA'nın Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'da sürdürdüğü çalışmaları, faaliyetleri, Düzce'deki mevcut durum, ilin gelişimi için vizyon projeler, sorunlar ve çözüm önerileri konusunda bilgiler verildi.

Ayrıca Vali Ali İhsan SU Ajans personeliyle bir tanışma toplantısı yaparak MARKA çalışanlarıyla tek tek tanıştı ve çalışmalarında başarılar diledi. Toplantı sonrası Vali Ali İhsan SU Ajans binasını ve çalışma ofislerini ziyaret ederek Ajanstan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Düzce Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title