Haberler

Düzköy Belediye Başkanı Mehmet Akkaya Toprağa Verildi

Abone Ol

Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Düzköy Belediye Başkanı Mehmet Akkaya, Toprağa Verildi.

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Düzköy Belediye Başkanı Mehmet Akkaya, toprağa verildi.

Düzköy Belediye Başkanı Akkaya, kendi kullandığı makam aracıyla dün akşam ilçeden Trabzon'a doğru seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiş, eşi ve torunu kazadan yaralı kurtulmuştu.

Bugün ikindi namazını müteakiben belediye önünde cenaze namazı kılındı. Namaza Mehmet Akkaya'nın ailesi, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, AK Parti Trabzon milletvekilleri Asım Aykan, Mustafa Cumur ve Cevdet Erdöl, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve çok sayıda kişi katıldı. Ailesi ve yakınları, Mehmet Akkaya'nın tabutu başında gözyaşı dökerken cenazeye katılanlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Bakan Özak, yaptığı konuşmada Akkaya'nın örnek bir kişi olduğunu belirterek, "Mehmet Akkaya cahillik ve fakirlikle savaşan, her yönüyle örnek bir kişiydi. Kendisini milletine adamış bir arkadaşımızdı. Acımız büyüktür, ailesine, yakınlarına ve hemşehrilerimize baş sağlığı diliyoruz" dedi.

Trabzon İl Müftüsü Ahmet Bulut cenaze namazını kıldırdı. Namaz sonrasında Mehmet Akkaya'nın cenazesi ilçedeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Evli ve 4 çocuk babası Akkaya, 28 Mart 2004 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde AK Parti'den Düzköy Belediye Başkanlığı'na aday olmuş, seçimi kazanmıştı.

(BK-MU-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title