Haberler

Eczanelerde Cinsel Eğitim Verecek

Güncelleme:
Abone Ol

"Geleceğin E Hali" fuarında, Sanofi Grubu açtığı stantda Afilta, Vigrande, Paranox gibi ürünlerin yanı sıra Sanofi Pasteur tarafından geliştirilen aşıları tanıttı.

Fuarda ürünleri ile büyük ilgi gören Sanofi Grubu, ilk kez sanal hostes uygulamasını sektöre ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı buldu. Eczanelerde cinsel sağlık konularında bilgi vermek üzere tasarlanan sanal hostes, önümüzdeki günlerde çeşitli eczanelerde hizmete girecek. Bilgi almak isteyenlere, özel ekran sayesinde bire bir konuşarak aktarımda bulunan sanal hostesin, ilerleyen dönemde diğer tedavi alanlarıyla ilgili bilgi vermesi hedefleniyor.

Zentiva, 'Eczane Grubu'nu ilk kez sektörle buluşturdu

Eczacılık sektöründeki firmaların yüzde 80'ini bir araya getiren "Geleceğin E Hali" fuarı, Sanofi Grubu bünyesindeki Zentiva'nın kurduğu Eczane Grubu'nun ilk kez sektörle bir araya gelmesi açısından da önemli bir platform oldu.

Zentiva, eczanelere daha iyi hizmet vermek amacıyla 2009'da yeniden yapılanmaya girdi ve Eczane Grubu'nu kurdu. Ürün, hizmet ve pazarlama faaliyetlerini eczane odaklı bir yapıya dönüştüren Zentiva, eczanelerin ve

eczacıların temel ihtiyaçlarını belirleyerek destek olmak için çalışıyor.

Altı ana bölgede, 57 kişilik ekiple hizmet veren Eczane Grubu, eczacılara, iş yaşamlarını geliştirmeye yönelik eğitimler sunuyor. Bu kapsamda Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile işbirliği yapan Zentiva,

eczacıların temel ihtiyacı olan 'İşletme ve Stok Yönetimi' eğitimleri veriyor. Bu çerçevede Zentiva Enstitü adı verilen eğitim programı ile geçtiğimiz yıl 10 ilde 250 sayıda eczacıya ulaşıldı. 2012'de eczane içinde satış etkinliğini artıracak eğitimlere odaklanacak olan Zentiva Enstitüsü, "Satış Teknikleri, Çapraz Satış Teknikleri ve Müşteri İlişkileri İletişimi' konularında 1500 eczacıya eğitim vermeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sanofi Pasteur Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title