Haberler

Edirne'de Askeri Araç Devrildi: 1 Şehit, 3 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Edirne'de nöbetten dönen askerleri taşıyan askeri aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, biri teğmen 3 asker de yaralandı.

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Yenikarpuzlu Beldesi'nde sınır bölüğünden nöbetten dönen askerleri taşıyan askeri aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, biri teğmen 3 asker de yaralandı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

İpsala 1'inci Hudut Tabur Komutanlığı 1'inci Hudut Bölüğü'ndeki kulelerden nöbetten dönen askerleri taşıyan askeri araç, Meriç Nehri üzerindeki seddeden sürücünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

1 ŞEHİT, 3 YARALI

Kaza sonucu 1 er olay yerinde şehit olurken, yaralanan 1'i teğmen 2'si er 3 asker olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralı teğmenin durumunun ağır olduğu bildirildi.

ŞEHİT ERİN KİMLİĞİ

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Yenikarpuzlu Beldesi yakınlarında sınır bölüğündeki kulelerde nöbetten dönen askerleri taşıyan askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerin piyade er 21 yaşındaki Mustafa Tuğrul olduğu bildirildi. Sakarya nüfusuna kayıtlı Mustafa Tuğrul'un cenazesi, İpsala'da yapılacak askeri törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketine gönderilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenikarpuzlu İpsala Meriç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

19Mobil-ANDROID:

bu olayıda sayın Cumhurbaşkanına yaptı derler kesin

Yanıtla1512
Bülent Ecevit AKP defolMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun AKP askere çürük araç vermesin

Yanıtla1111
levent:

bir dakika bülent ecevit kardeş . genelkurmay ne yapıyor. onu hiç sorgulamıyorsun.

21
AŞİL:

Kaza kaza kaza kaza ....askeri zorla şoför yaparsan olacağıbu .....kimse vurmadi demi la....kaza diyon da ...Allah herkese rahmet dilesin oölenlere

Yanıtla56
malatya:

Inanin turkiye islam uzerinden takiye yapiyor bu nusubetletler ondan malatya maskide her odada her sehbanin ustunde raflarda seccade ve tesbihler sergileniyor sozde namaz kiliyorlar genel mudur gorede bise demeye surgun etmesin baska subeye

Yanıtla18
Kara kurnaz:

Sizler nekadat cahilce yorumlar yapıyorsunuz ecel denen bir şey var kazada gitmesin çatışmada gitmesin kalp krizinde gitmesin ee nasıl öleceğiz bırakında Azrailde işini yapsın

Yanıtla23
aa:

Allah ailelerine sabır versin

Yanıtla02
turkMobil-IOS:

bu kazalarda bu ara moda gibi oldu Allah sehitlere rahmrti herzaman verir ama bu kazlar pespese hayirdir

Yanıtla02
Barbarlar:

Bu nasıl tesadüfler zinciri 2 ayda kaçıncı kaza ve cenaze AKP La Fontaine ile yarışıyor helal olsun

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title