Haberler

Cesedi halıya sarılı halde denizden çıkarılmıştı! Sedef Güler'in katil zanlısı yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Büyükçekmece'de denizde elleri ve ayakları bağlı, halıya sarılı halde cansız bedeni bulunan Sedef Güler'in katil zanlısı Edirne'nin merkeze bağlı Elçili köyünde yakalandı. Zanlının sorgusunda "Alkol ve uyuşturucu kullanmaları sonrası sabah Sedef Güler'in nefes almadığını fark ederek, Güler'i halıya sarıp denize attığı" yönünde itirafta bulunduğu öğrenildi.

Büyükçekmece Mimar Sinan'da denizde balıkçılar tarafından elleri ile ayakları bağlı ve halıya sarılı halde cansız bedeni bulunan 24 yaşındaki Sedef Güler ile ilgili soruşturma çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Güler'in katil zanlısı olarak aranan Yavuz G., Edirne'nin merkeze bağlı Elçili köyünde jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Yavuz G'nin aralarında uyuşturucu ticareti ve kasten öldürme suçlarının olduğu 4 suçtan aranması olduğu tespit edildi.

Cesedi halıya sarılı halde denizden çıkarılmıştı! Sedef Güler'in katil zanlısı yakalandı

Zanlının sorgusunda "Alkol ve uyuşturucu kullanmaları sonrası sabah Sedef Güler'in nefes almadığını fark ederek, Güler'i halıya sarıp denize attığı" yönünde itirafta bulunduğu öğrenildi. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Yavuz G. adliyeye sevk edildi.

Cesedi halıya sarılı halde denizden çıkarılmıştı! Sedef Güler'in katil zanlısı yakalandı

NE OLMUŞTU?

Sedef Güler'in (24) cesedi, 7 Haziran'da Mimarsinan Merkez Mahallesi'ndeki balıkçı barınağında halıya sarılmış ve ayaklarına ağırlık bağlanmış halde denizde bulunmuştu.

Cesedi halıya sarılı halde denizden çıkarılmıştı! Sedef Güler'in katil zanlısı yakalandı

Olayla ilgili dört gün önce gözaltına alınan şüphelilerden Fırat B. ve Onur Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesine sevk edilmişti. Şüphelilerden Fırat B. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmış, Onur O. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı. Yavuz G. ile öldürülen Sedef Güler'in beraber bir eve giriş yapması güvenlik kamerasınca kaydedilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Büyükçekmece 3-sayfa Edirne 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Siyah&Beyaz null:

uyuşturucu taciri ve bir katille aynı evde ne işin vardı ah be kızım

Yanıtla9261
Mustafa Usta:

Kızına sahip çıkmazsan davulcuya da gider zurnacıya da gider.

23
Muzaffer Bal:

Türk kızları böyle adamlara bayılır.ben bu olayda üzülecek bişey göremedim.

Yanıtla64177
Ali Yilmaz:

Sonra da pişman olurlar; nitekim fayda etmez!.. Allah çocuklarımızı, neslimizi korusun ve dahası insanlığı bu gibi pisliklerden temizlesin. Lakin ıslah olacakları yok.

4126
Murat Kara:

büyük konuşma

2474
Ceran:

24 yaşında gencecik bir kız adam kasten adam öldürme dahil 4 suçtan aranan uyuşturucu madde kullanan belkide babasından daha büyük biri. Kararlarınızı verirken iyi düşünün.

Yanıtla4170
Seray Mert:

Yorumlara bak! Niye insan olamıyoruz acaba? Gencecik bir kız katledilmiş, ne biliyordunuz ne olduğunu gelip kötü düşüncelerinizi aktarmayın bari.

Yanıtla7154
Erdal_19:

adam kaç yaşında kız kaç yaşında namaz kılmak için mi bi araya gelmişler

Yanıtla2599
Murat Kara:

ah be kızım ne işin vardı öyle bir insanla aynı evde hemde senden büyük

Yanıtla481
XYZ:

Mustafa Sandal' in Reset şarkısi geliyor aklıma " İyi düşün kız, kimlerler yatcağını"

Yanıtla1545
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title