Haberler

Ege Üniversitesi'nin Acı Günü (2)

Abone Ol

Elif ŞAFAK'IN BABASI Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Sosyal Psikoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nuri Bilgin'in son olarak geçen pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kuşadası'nda bilimadamlarıyla yaptığı toplantıya katıldığı ortaya çıktı.

Elif ŞAFAK'IN BABASI

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Sosyal Psikoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nuri Bilgin'in son olarak geçen pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kuşadası'nda bilimadamlarıyla yaptığı toplantıya katıldığı ortaya çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yanında oturan ve bilimadamlarının hazırladığı raporların düzenlenmesinde ve toplantı sırasında Prof. Dr. Bilgin'in aktif rol oynadığı öğrenildi.

Ünlü yazar Elif Şafak'ın da babası olan Prof. Dr. Bilgin'in birkaç yıl önce böbrek nakli ameliyatı olduğu, o tarihten sonra da baston kullanmaya başladığı belirtildi. - Olduğu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ege Üniversitesi Nuri Bilgin Elif Şafak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title