Haberler

Egeli Gazetecilere Sıra Gecesi

Abone Ol

"Yerel Gazeteciler Gezi, İnceleme ve Mesleki Değişim Programı" Çerçevesinde Muğla ve Manisa'dan Şanlıurfa'ya Gelen Gazeteciler Sıra Gecesine Katıldı.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yerel Gazeteciler Gezi, İnceleme ve Mesleki Değişim Programı" çerçevesinde Muğla ve Manisa'dan Şanlıurfa'ya gelen gazeteciler sıra gecesine katıldı. Valiliğin organize ettiği sıra gecesinde çiğköftenin yoğrulmasını merakla izleyen Egeli gazeteciler, daha sonra yöresel türküler eşliğinde bol bol halay çekti.

Gezi kapsamında geldikleri Şanlıurfa'nın ilçelerini ziyaret edip, tarihi ve turistik mekanlarını dolaşan Egeli gazeteciler, dün gece El Ruha Otel'de düzenlenen sıra gecesine katıldı. Şanlıurfalı meslektaşları tarafından karışlanan Manisa ve Muğlalı gazeteciler, doğal mağarada yapılan sıra gecesinde ağırlandı. 42 gazetecinin katıldığı gecede konuşan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, "Egeli gazetecileri Şanlıurfa'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Burada yapacakları izlenimleri bölgelerinde anlatarak, Şanlıurfa'nın tanıtımına önemli katkı sağlayacaklarına inanıyoruz" dedi.Yapılan konuşmaların ardından gazetecilere, yöreye özgü yemekler ikram edildi. Çiğköftenin yapılışını da merakla izleyen ve bol bol fotoğraf çeken Egeli gazeteciler, daha sonra sıra gecesi ekibinin seslendirdiği parçalara halay çekerek eşlik etti.

-ŞANLIURFA -DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title