Haberler

Eğirdir'de Taşımalı Eğitim Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Eğirdir Dündarbey Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda taşımalı eğitim toplantısı yapıldı.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak, İlçe Jandarma Komutanı Ali DEMİR, Eğirdir Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri, Okul Müdürleri, Eğirdir'de Öğrenci Servisi olarak taşımacılık yapan Araç sahipleri ve şoförler, 27/09/2013 tarihinde Saat 09:30 da Eğirdir Dündarbey Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Toplantıda Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz BOZTOPRAK ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla BOZHÜYÜK Öğrenci servisleri ile ilgili yönetmelik ve şoförlerin uymaları gereken kuralları anlattılar.

İlçe jandarma komutanı ve Eğirdir trafik Şube yetkilileri de denetimler ve yol güzergâhları hakkında bilgi verdiler.

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz BOZTORAK; 'Hiçbir öğrencimizin burnunun dahi kanamasını istemiyoruz, taşımalı öğrencilerin bütün sorumlulukları nöbetçi öğretmenler ve şoförlerdedir, öğretmen öğrenciyi araca bindirip kontrol edecek, şoförde sağlam şekilde listeye bakarak teslim alacak, onun dışında çarşıda, pazarda öğrenci olmayacak' diyerek yönetmelikte neyse o şekilde uygulanacak, dedi.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz BOZTOPRAK, araç sahipleri ve şoförlere de söz hakkı vererek onlarında istek ve taleplerini dikkate alacağını belirtti.

Toplantıya yeni eğitim öğretim yılının problemsiz bir şekilde tamamlanması temennileriyle son verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title