Haberler

Ekrem İmamoğlu'ndan Dilek İmamoğlu'na ilan-ı aşk: Seni seviyorum ama belediyeyi de seviyorum

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından eşi Dilek İmamoğlu'na aşkını ilan etti, sosyal medya çalkalandı. Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'nu etiketlediği paylaşımında, "Seni seviyorum ama belediyeyi de seviyorum, hemen oku sileceğim" ifadelerinin yer aldığı bir karikatür paylaştı.

Twitter üzerinden Uykusuz dergisinin karikatürünü alıntılayarak paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'nu etiketleyerek kalp gönderdi.

"HEMEN OKU SİLECEĞİM"

Uykusuz dergisinin karikatürünü alıntılayarak paylaşan Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'nu etiketleyerek kalp gönderdi. Uykusuz dergisinin paylaşımında "Seni seviyorum ama belediyeyi de seviyorum, hemen oku sileceğim" ifadeleri yer alıyordu.

YANITSIZ BIRAKTI

İmamoğlu'nun paylaşımına kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Dilek İmamoğlu'nu ise Ekrem İmamoğlu'nun mesajına henüz yanıt vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

İmamoğlu'nun işte o paylaşımı:

Ekrem İmamoğlu'ndan Dilek İmamoğlu'na ilanı aşk: Seni seviyorum ama belediyeyi de seviyorum

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Dilek İmamoğlu Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

OKUR:

BELEDİYECİLİKTEN BAŞKA HERTÜRLÜ ŞHOWDA VARSIN İMAMOĞLU

Yanıtla411
ÇINAR:

NE SAÇMALAMIŞ AMA. . .

Yanıtla38
Ihg:

Başkan bırak bu aşk meşk işlerini İstanbulu yönet

Yanıtla46
IHGNIN EMMİOGLU:

Kardeş bir kadına değer vermesi ne güzel şiddet etseydi kötülemeyi bilirdin hem istanbula milyarlarca kana döşeyecek olanlara git istanbulun parasi nereye gidiyor diye haydeee burdan ekmek çıkmaz sana

01
EMMIOGLU BEYINSIZI:

O ekmek size 20 yıldır çıkmıyor yine çıkmayacak.

00
HAZAR:

ülkedeki yobazlar şu görüntüden rahatsız olur. çünkü onların kadına bakış açısı sadece evde çalışması ve çocuk doğurmasından ibarettir. . .

Yanıtla54
Asıf bal:

Kadın bizim için evimizin sultamıdor gçnlümüzün sultanı olduhu gibi sizin gibi sokakta orada burada aşk ilan edlmez çümkü insanşa hayvanı ayıran özellik olmalı

01
ÇINAR:

hee heee. . . . hep öyledir zaten. . . bildiğin ergen muhabbeti

00
vtd:

tatille mi başkan

Yanıtla16
YOK:

DOLAR EVRO ARTTIRIYOR

21
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title