Haberler

Antalya Havalimanı'nda İsrail uçağı krizi! "Yakıt verilmedi" yalanının altından bakın ne çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Polonya'nın başkenti Varşova'dan Tel Aviv'e giden İsrail merkezli El Al Havayolları uçağı, hastalanan bir yolcu nedeniyle Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptı. İsrail medyası, "Havalimanı görevlileri uçağa yakıt sağlanmasına izin vermedi." şeklinde iddia ortaya atarken, olayın aslı başka çıktı. Diplomatik kaynaklar, uçağın kaptan pilotunun yakıt almayı reddederek kalkışı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Diplomatik kaynaklar, Polonya'nın başkenti Varşova'dan İsrail'in başkenti Tel Aviv'e giden El Al Havayolları'na ait uçağın Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptığını bildirdi. Uçağın acil inişine izin verilmesine rağmen yakıt sağlanması konusunda yaşanan bir aksaklık olduğu iddiaları ise yalanlandı.

İSRAİL UÇAĞI, ANTALYA'YA ACİL İNİŞ YAPTI

Polonya'nın başkenti Varşova'dan havalanan İsrail merkezli El Al Havayolları uçağında hareketli dakikalar yaşandı. Tel Aviv'e giden uçaktaki bir yolcu rahatsızlandı. Pilotlar, gerekli izinleri alarak Antalya Havalimanı'na acil iniş gerçekleştirdi.

Antalya Havalimanı'nda İsrail uçağı krizi! 'Yakıt verilmedi' yalanının arkasından bakın ne çıktı

UÇAĞIN PİLOTU YAKIT ALMAYI REDDETMİŞ

Havalimanı yetkililerinin uçağa yakıt alımına izin vermediği iddia edilirken, işin aslı başka çıktı. Diplomatik kaynaklardan yapılan açıklamada, "Hastalanan yolcu nedeniyle uçağın acil inişine izin verildi. İnsani mülahazalarla uçağa yakıt sağlanacaktı ancak ilgili prosedür tamamlanmak üzereyken kaptan kendi rızasıyla ayrılmaya karar verdi." ifadelerine yer verildi.

İsrail medyasındaki bazı haberlerde, Varşova'dan Tel Aviv'e giden hava yolu şirketinin İsrail merkezli olması nedeniyle uçağa yakıt sağlanmasının Antalya Havalimanı görevlileri tarafından reddedildiği iddia edilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Aslı Başka Tel Aviv Antalya Varşova Polonya İsrail Ulaşım Güncel Dünya Ulaşım Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Onemli Degil:

Biz Ayni Pozisyonda Olsaydik Onlar Cokdan Hava Sahasini Kapatirlardi..Aslinda Bizim de Bunlara Hava Sahamizi Kapatmamiz Lazim..

Yanıtla26594
Doğrucu:

Soğan cücüğüne bak sen.. kendini enginar sanıyor

19253
Marko Apostolidis:

iyide.... türkiye bazı fuar ve pazarlara israil devreye girerse girebiliyor... bunuda unutma...

16821
Ahmet YILMAZ:

Kutsal kitaplarda geçen lanetlenen kavimler gibi lanetlendikleri günü en kısa sürede görebilmek için ALLAH(CC)'a dua ediyorum.

Yanıtla12312
Selman:

o onurlu tavrı sergileser şaşardık nerdee

Yanıtla11235
Hikmet Demirci:

Her ne yaşanırsa yaşansın bir yolcu rahatsızlanmış ve uçak acil iniş yapmış. Gereken yakıt transferi sağlanmalı ve rahatsızlanan yolcu tedavi edilmelidir.

Yanıtla18648
Marko Apostolidis:

Her düşmanlık belli bir seviyeye kadar olabilir ama bazen her iki taraf gecicide olsa düşmanlığı unutmalı....

11027
CANER YILDIRIM:

Sonuçta biz türküz değil mi biz böyle yaparız zaten hep böyle yaptığımızdan bize böyle davranıyorlar bizi ezmeye çalışıyorlar unutmayın bunu dünyanın hiçbir yerinde türk'ü kimse sevmez menfaatlerinden severler herkes birbirini

06
Canım Türkiyem:

Onlar acıdı mı ana rahminden bebeleri çıkarırken, fanus içine koyarken, bebeleri parçalarken başlarını koparırken? Sırf Müslüman diye türlü türlü eziyet zulüm işkence yaparlarken kardeşlerimize, acıdılar mı? Hayır! O zaman onlara yardım da yok Gebersinler

14
Duygu Deniz:

Katilleri kabul etmek bile hata ülkeme gelmesin kardeş katilleri ??

Yanıtla10196
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title