Haberler

El Şabab Sözcüsü: Müslümanların En Büyük Düşmanı Türkiye

Güncelleme:
Abone Ol

Somali'deki El Kaide bağlantılı El Şebab örgütünün sözcüsü Şeyh Ali Deere, "Müslüman halkın en büyük düşmanı NATO ve onun parçası olan Türkiye." dedi.

Somali'deki El Kaide bağlantılı El Şebab örgütünün sözcüsü Şeyh Ali Deere , El Cezire'ye yaptığı açıklamada, "Müslüman halkın en büyük düşmanı NATO ve onun parçası olan Türkiye" dedi.

RÖPORTAJ BUGÜN YAYINLANDI

Somali'de en son geçen Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na saldırı düzenleyen El Şebab örgütünün sözcüsü Şeyh Ali Deere'nin ülkenin güneyindeki Bulo Mareer kasabasında bu ay içinde verdiği röportajı, Katar merkezli El Cezire kanalı bugün yayınladı.

TÜRK POLİSİNİ ŞEHİT ETMİŞLERDİ

El Şebab'ın geçen Temmuz ayında Mogadişu'daki Türk Büyükelçiliği'ne düzenlediği saldırıda bir Türk özel harekat polisi şehit olurken, üç polis de yaralanmıştı.

"TÜRKLERİN AMERİKALILARDAN FARKI YOK"

Saldırdıkları Türklerin "meşru hedefler" olduğunu iddia eden sözcü, "Müslüman halkın en büyük düşmanı NATO. Ve Türkiye de NATO'nun bir parçası. NATO Hıristiyan birliğidir. NATO, Türkiye'yi Müslümanları ezmek için çekiç olarak kullanıyor. Bir yerde Türk gördüğümüzde, onun bizim için Amerikalılardan, İngilizlerden ve AMISOM'lardan (Afrika Birliği Barış Gücü) farkı yok" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (177)

partisizsrdrks1@hotmail.com:

ellerin de yuzlerce masumun kanıyla konuşuyo.müslümanmış.pislik.bence gavatın teki.bunlar islamın asıl düşmanları.

Yanıtla134
irfan arsinirfanarsin@live.de:

el kaide mason ve yahudi isbirlikcisi bunu altini cizerek arastirin

00
ÜLKÜCÜwerty27@hotmail.com:

bu diNCiLerDeN bıktıı millettt..

Yanıtla1022
SOLCUaa@hotmail.com:

haklısın kardeşim

00
ECRİNnurcin_karabulut_1058@hotmail.com:

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK ŞUAN AÇ YAMYAMLAR BEKLİYOR TÜRKİYEYİ NAISL YOK EDELİM DİYE BAŞTA , ABD ,İNGİLTERE,FIRANSA ,RUSYA EN ÖNEMLİSİDE İÇİMİZDE VATANIMIZDA BULUNAN BUNU NİMET SAYMAYAN SUYUMUZU İÇEN EKMEGİMİZİ YİYEN TERÖR ÖRGÜTLERİ PKK SİZE BİZ SÖZÜM VAR '???? ???? ?? ??? ???? ?? ??????

Yanıtla625
ECRİNnurcin_karabulut_1058@hotmail.com:

HH KARDEŞ O ZAMAN BU ÜLKEYİ BEGENMİYORSAN GİDECEKSİN KARDEŞİM NE DURUYORSUN İNSANLARINI SEVME ÜLKEYİ SEVME OHH NE ALA

00
hhhalisin@hotmail.com:

ecrin!!... Laftan anamaz adam!! Düsmani siz kendiniz yaratiyorsunuz.! 'turkun turkten baska dostu yok' demekle zaten sen herkesi dusman etmiyormusun ey beyinsiz, mantiksiz insanlar!? Ula sizi kim böyle manyaklastirdi! Töbe töbe ya....

00
hhhalisin@hotmail.com:

Turklerin en buyuk dusmani turklerin kendileridir. Herkesi kendine dusman etmekle, en buyuk zarari sen kendin yaparsin, yani en buyuk dusmanligi kendin yapiyorsun demektr. Bu kadar geri zekalisiniz iste!

00
ECRİNnurcin_karabulut_1058@hotmail.com:

HH SENİN GİBİ TÜRK DÜŞMANI OLDUKÇA İŞTE DÜŞMANI DIŞARDA ARAMAYA GEREK YOK ÇOK HAKLISIN KARDEŞİM

00
BERİVANadana.ankara@hotmail.com:

doğru söylemiş zaten türrkler müslüman değiler. bir kaç örnek verebilirim: ramazan ayında gündüz bütün restorantları açıktır gün boyu domuz eti ile içki tüketırler, cenaze namazlarında kadınları açık saçlarıyla rujlarla namaza saf tutuyorlar hangi süre okuduklarıda belli deyil, türklerin geneli hayatları boyunca üç-beş kez. evlenırler ve eski eşleri komşuları ile evlenirler kıskanma duyguları olmaz ve türkler herzaman orta doğu müslümanlardan değil hep batılı yahudilerden örnek almıştırr. dolasıyla müslümanlıkta çok zayiftırlar

Yanıtla1812
Tüm 177 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title